Pavetti Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Chciałbym kupić do swojej Wisienki ori radio. Mam jednak pytanie takie jak w temacie, co wybrać? Jakie są tak naprawdę różnice pomiędzy wyglądem fizycznym tych odtwarzaczy? Szukałem czegoś takiego lecz nie znalazłem. Nie będę robił co prawda car audio, więc wzmacniaczy, tub basowych, itp. nie będę montował i nie zależy mi na tym. Jestem zadowolony z głośników oryginalnych. No chyba, że jak coś to rozbudować całość o zmieniarkę, lub adapter dodatkowych urządzeń typu MMC, MP3 (o ile takowe istnieją). Pomożecie?
Tom A4 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 kup radio Audi concert plus i będziesz zadowolony stary concert i chorus mają problemy z glośnością pada tam procesor naprawa nie opłacalna gamma , beta zabytek.
jacek70 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 A może rns-d ? Jak poszukasz to w dobrej kasie można trafić.
Pavetti Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) kup radio Audi concert plus i będziesz zadowolony stary concert i chorus mają problemy z glośnością pada tam procesor naprawa nie opłacalna gamma , beta zabytek. Dzięki za opinię. Wezmę ją pod uwagę. A może rns-d ? Jak poszukasz to w dobrej kasie można trafić. Nie ten budżet Szukam czegoś do B5 i najlepiej w 1DIN. Edytowane 3 Listopada 2015 przez Pavetti
Rekomendowane odpowiedzi