Opublikowano 9 Listopada 200817 l Witam wszystkich. Mam prośbę zastanawiam się nad nakładkami do lusterek bocznych w tej chwili są w kolorze czarnym. Mam ochotę zmienić je na chromowane, bądź aluminiowe jeżeli w takim kolorze w ogóle występują. Na allegro mogę dostać do mojej B5 tylko chromowane. Przyjrzyjcie się temu zdjęciu wydaje mi się że są w kolorze aluminium (A NIE CHROMOWANE) tak samo jak felgi:
Opublikowano 9 Listopada 200817 l kolego , nie nakladki tylko jak już coś to kupuj obudowy lusterek np. firmy in pro(polecam, nakładki to chińszczyzna i wiocha.
Opublikowano 9 Listopada 200817 l Tak, to są ori satynowe obudowy lusterek. Mój kolega ma niby chromowane plastikowe nakładki, ale szczerze mówiąc słabiutko to wygląda
Opublikowano 10 Listopada 200817 l ja mam te nakładki. mozesz zobaczyc jak wygladaja u mnie w profilu i wątku o aucie. niestety nie mialem kasy narazie na in-pro. ale moze kiedys zmienie
Opublikowano 10 Listopada 200817 l Autor Dziękuje wam koledzy na pewno mi się przyda. I jeszcze jedno ile kosztują takie obudowy lusterek firmy in pro.
Opublikowano 10 Listopada 200817 l +,- 300 zl http://allegro.pl/item469762984_lusterka_chrom_in_pro_audi_a3_a4_a6_a8_tuning.html
Opublikowano 12 Listopada 200817 l http://moto.allegro.pl/item481309117_nakladki_chromowane_audi_a3_a4_a6_a8_in_pro.html
Opublikowano 14 Listopada 200817 l Satyna .. takie obudowy można kupić na ebay.com ..albo jak masz kaskę całe lustra od RS4..koszt to od 1200 -1500 zł koledzy to pokazali chromy In Pro .. na ebayu dostaniesz dobrą satynę i to z prawym lusterkiem w wersji BIG
Opublikowano 17 Listopada 200817 l a orintowales sie ile ta satyna na ebay?? bo mam dylemat;p satyna czy chrom in pro;)
Opublikowano 17 Listopada 200817 l Ktos mowil, ze ta satyna z j.ebay jest kiepska i odchodzi po pewnym czasie..
Opublikowano 17 Listopada 200817 l Ktos mowil, ze ta satyna z j.ebay jest kiepska i odchodzi po pewnym czasie.. Ja kupiłem od Malika po ponad roku użytkowania i są
Opublikowano 17 Listopada 200817 l Ktos mowil, ze ta satyna z j.ebay jest kiepska i odchodzi po pewnym czasie.. Czego ? U Malika w B6 wyglądają przezajebiście ..i nie wyglądają kaszaniarsko
Opublikowano 17 Listopada 200817 l Ktos mowil, ze ta satyna z j.ebay jest kiepska i odchodzi po pewnym czasie.. Czego ? U Malika w B6 wyglądają przezajebiście ..i nie wyglądają kaszaniarsko Już nie,bo są u mnie :gwizdanie:
Opublikowano 17 Listopada 200817 l Już nie,bo są u mnie :gwizdanie: no dobra;p a chrom in-pro jaksie trzyma? Kurde mi te chromowe pachną tandetą..juz wszedzie je widać