ZABA Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 hej moze ktos wie czy da sie wymienic szkla z lamp przednich bo jedna mam peknieta i sa strasznie matowe.
chudineze Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 według książki "Sam naprawiam" da się to uczynić. Sciągnij sobie i będziesz wszystko wiedział http://www.megaupload.com/?d=IQ7LC02H
Szewczenko7 Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 hej moze ktos wie czy da sie wymienic szkla z lamp przednich bo jedna mam peknieta i sa strasznie matowe. Kolega ma stare lampki??
Szewczenko7 Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Czyli nic tylko wyciagnac stare i zamontowac ori. Valeo z rocznika 99-00(soczewki) nie bedzie problemu a przy okazji odmłodzisz sobie autko...efekt murowany :twisted: jesli bedzisz chcial to Ci foty zapodam
ZABA Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Opublikowano 8 Lutego 2007 ok tylko ze ja chce wymienic same szkla lampy maja zastac [widzialem takie szkla na alegro] nie wiem czy lampa sie rozbiera? a fotki mozna wyslac
chudineze Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 no napisałem Ci że tak chyba że nie czytałeś :confused:
Gość zdeniu Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 szyby reflektorów do II liftu sa wymienne więc możesz to wymienić
dark79 Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 a jakie masz lampy, Valeo czy Boscha, mam szkło do Valeo od strony pasażera jakbyś chciał, co do matowości to wystarczy dobrze umyć płynem do szybek i będą jak nowe
ZABA Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Opublikowano 8 Lutego 2007 jak moge sciagnac ta ksiazke bo chyba za krotko jestem w sieci[mam valeo ale druga strona]
dark79 Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 jakby co to mam lampy do sprzedania obie strony, co do rozbiurki, wyciągasz lampe z auta, sciągasz spinki które trzymają szkło z obudową plastykową i sciągasz szkło.
ZABA Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Opublikowano 8 Lutego 2007 nie jest to klejone ? jak tak to jest proste/dzieki wielkie.
dark79 Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 nic nie jest klejone, wszystko ładnie schodzi
Traviz Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Szkła są mocowane na spinki Wymiana jest banalnie prosta Sam przechodziłem przez to kiedyś
ZABA Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Opublikowano 8 Lutego 2007 wielki dzieki chlopaki poradzcie jeszcze gdzie mozna sciagnac ksiazke asam naprawiam sam audi a4
Rekomendowane odpowiedzi