Ciernik24 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Od jakiegos czasu mam problem z odpalaniem ponieważ odpalajac auto rano na zimnym silniku spada mi z obrotow i gaśnie, kreci normalnie bez problemu gorzej z utrzymaniem obrotow, ustabilizowuje sie po ktoryms odpaleniu lub po dodaniu gazu chwile po odpaleniu. Czy ktos mial podobny problem i zna sposob zeby go rozwiazac ? bo rece opadaja. Prosze o pomoc
jacek70 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Podepnij kompa i zobacz jakie są błędy?
Ciernik24 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 usuniete wszystkie i dalej to samo ;/ wiec niewiem o co chodzi czy te objawy ze gasnie na zimnym to moze byc uszkodzona Sonda lambda ? czy bardziej przepustnica...?
bartek1561 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 chodzi o to jakie bledy byly a nie czy je usunieto.
Ciernik24 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2015 Byłem u mechanika ponownie na kompie wykazało błąd przepływki, więc czy to mozliwe zeby przez przepływke auto gasło po odpaleniu na zimnym silniku ? zauwazylem tez troche wieksze spalanie paliwa. Prosze o Pomoc moze ktos z was mial podobny problem jesli tak to ile moze kosztowac wymiana przepływki i co polecacie nową czy uzywana bo normalnie rece opadają
Rekomendowane odpowiedzi