Cpt.Ryan Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Cześć. Mam B5 z USA więc z tyłu na klapie kufra mam kwadratową tablicę, natomiast jest ona nieco wieksza niż miejsce do jej zamocowania. Mam pytanie, czy taka tablica jest legalna? http://www.polishworks.pl/images/cars/michalswd/2.jpg Jeżeli tak, to jak ją wyrobic? Jest ona jednak sporo mniejsza od polskich blach a'la usa i lepiej pasuje w to miejsce. Pozdrawiam.
Cpt.Ryan Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Opublikowano 5 Listopada 2015 A sądzisz ze za takie cos moga sie przyczepić? Orientujesz sie jaka kara jest za lataniu na takich blachach?
jakubs Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 pewnie zabranie dowodu i mandat do 500 zł w zależności od humoru zatrzymującego ;-)
Trzesio Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 nie jest legalna nie wiedzieć dlaczego do samochodów jest tylko jeden wymiar kwadratowej blachy, ogólnie jest chyba z 3 czy 4 plus te prostokątne pewnie przy kontroli będziesz musiał zakładać dużą i zostaniesz upomniany
Matek Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 W kazdym razie co to za kłopot, w razie czego szybka wymiana i nie ma problemu..
Vixen Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Znam duzo ludzi co lataja na malych blachach z plastiku wyrabianych na allegro i w razie kontroli zakladali normalna , chodz bardzooo zadko w ogole kto sie do tego czepial. Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi