Gość elmo Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Mam problem zamontowałem sam alarm i nie moge znalesc zadnego meisca aby puscic kable z kabiny do komory silnika tak aby nie wiercic dodatkowych otworków, pomożcie bo szukałem i nigdzie nic nie znalazłem :-(
dark79 Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 obudowa kompa, otwierasz, wyciągasz kompa i masz ładny dostęp do środka samochodu z przewodami
sisi1977 Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 ja mam całą centralke wsadzoną tam gdzie są bezpieczniki,sporo tam miejsca :biggrin:tak ja dark mowi,sa tam kanały do kabli.
Gość elmo Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Dzięki wielkie za info, bo juz mailem cos wiercic, jutro zabieram sie za dokonczenie instalacji alarmu.
stasiu12 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ja u siebie dawalem tylko przewody do krancowki maski i do syreny reszte mam w aucie schowane, przewody przelozylem w miejscu gdzie idzie linka do otwierania maski przez ta czarna gumke da sie normalnie przelozyc
Rekomendowane odpowiedzi