wkowal10 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Panowie. Jak zabezpieczacie tapicerkę siedzeń w swoich audikach , jak macie siedzenia s-line?Macie jakieś pomysły?
dobry1 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Siedzenia S line o którą wersie pytasz : tkaninowo-skórzana Sprint perforowana alcantara+skóra pełna skóra Do skóry używam produktów firmy Gliptone i szczerze polecam może zapach nie każdemu odpowiada ale efekt jest
wkowal10 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 Sorry. Jak mam tkaninowe, rozsuwane (wydłużane)- to chyba nie s-line. I o takie mi chodzi.
czarek76 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) gtechniq I1 Na jaki okres zabezpiecza ten gtechniq ? Edytowane 7 Listopada 2015 przez czarek76
Stich Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 producent podaje, ze 5 razy dluzej niz zwykly impregnat ( nop do butów ) w rzeczywistosci wyglada to tak, ze im wiecej wsiadasz/wysioadasz i puszczasz pierdy w fotel tym szybxiej produkt sie wytraca z materiału. także nie jestem w stanie ci odpowiedziec konkretnie ile czasu bedzie leżeć. Uważam, ze co 3 miesiace powinno sie powtarzac operacje.
czarek76 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 ok, dzięki za odpowiedź, a masz może jakieś doświadczenie z impregnatem sonaxa albo wurtha bo mam dostęp do takich ?
Stich Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 niestety nie korzystałem z owych impregnatów.
Rekomendowane odpowiedzi