alex76 Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Opublikowano 27 Listopada 2008 Mam przejechane jakieś 2300 km nie za dużo .... a średnie spalanie to około 5-6l ... na autostradzie około 4,3 - 4,6 jak jadę normalną prędkością (120km/h) i nie przyspieszam. Ogólnie super jazda i bardzo komfortowa :> hehe ... na szczęście u mnie w mieście jest fajne myjnia ręczna i mam wykupiony karnet więc mogę przyjeżdżać nawet codziennie oczywiście dziękuję za życzenia bezproblemowej jazdy no chyba ze tak a jak tam ile juz przejechane km ? fajny swist turbinki co nie ? i jakie srednie spalanie ? pytam z ciekawosci
variocustoms Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Ładna sztuka, ostatnio widziałem białego Avanta, kawał fury. Miłego użytkowania Pozdro
alex76 Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Opublikowano 27 Listopada 2008 Dzięki :> Ładna sztuka, ostatnio widziałem białego Avanta, kawał fury. Miłego użytkowania Pozdro
PawełA4 Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam Mi nigdy nie udało sie zejsc ponizej 5l powiedz jak to robisz?? Pozdrawiam Mam przejechane jakieś 2300 km nie za dużo .... a średnie spalanie to około 5-6l ... na autostradzie około 4,3 - 4,6 jak jadę normalną prędkością (120km/h) i nie przyspieszam. Ogólnie super jazda i bardzo komfortowa :> hehe ... na szczęście u mnie w mieście jest fajne myjnia ręczna i mam wykupiony karnet więc mogę przyjeżdżać nawet codziennie oczywiście dziękuję za życzenia bezproblemowej jazdy no chyba ze tak a jak tam ile juz przejechane km ? fajny swist turbinki co nie ? i jakie srednie spalanie ? pytam z ciekawosci
soolek Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Piękna bryczka. Czarne felgi obowiązkowo, potem ramka grilla też na czarno - i nie daj się namówić na żadne pakiety Rieger'a - co za dużo, to nie zdrowo.
alex76 Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Opublikowano 27 Listopada 2008 a co to za pakiety Rieger'a ?? Piękna bryczka. Czarne felgi obowiązkowo, potem ramka grilla też na czarno - i nie daj się namówić na żadne pakiety Rieger'a - co za dużo, to nie zdrowo. [br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 16:30_________________________________________________hmm ... takie niskie spalanie mam jak jeżdżę spokojnie bez szaleństw ale pytałeś o spalanie na autostradzie jak opisywałam ?? Witam Mi nigdy nie udało sie zejsc ponizej 5l powiedz jak to robisz?? Pozdrawiam Mam przejechane jakieś 2300 km nie za dużo .... a średnie spalanie to około 5-6l ... na autostradzie około 4,3 - 4,6 jak jadę normalną prędkością (120km/h) i nie przyspieszam. Ogólnie super jazda i bardzo komfortowa :> hehe ... na szczęście u mnie w mieście jest fajne myjnia ręczna i mam wykupiony karnet więc mogę przyjeżdżać nawet codziennie oczywiście dziękuję za życzenia bezproblemowej jazdy no chyba ze tak a jak tam ile juz przejechane km ? fajny swist turbinki co nie ? i jakie srednie spalanie ? pytam z ciekawosci
PawełA4 Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Ja na autostradzie bez szaleństw 5.2-5.6l a z szaleństwami 14l ale tylko raz mi sie to zdarzyło ze tyle mi wzial:) a co to za pakiety Rieger'a ?? Piękna bryczka. Czarne felgi obowiązkowo, potem ramka grilla też na czarno - i nie daj się namówić na żadne pakiety Rieger'a - co za dużo, to nie zdrowo. [br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 16:30_________________________________________________hmm ... takie niskie spalanie mam jak jeżdżę spokojnie bez szaleństw ale pytałeś o spalanie na autostradzie jak opisywałam ?? Witam Mi nigdy nie udało sie zejsc ponizej 5l powiedz jak to robisz?? Pozdrawiam Mam przejechane jakieś 2300 km nie za dużo .... a średnie spalanie to około 5-6l ... na autostradzie około 4,3 - 4,6 jak jadę normalną prędkością (120km/h) i nie przyspieszam. Ogólnie super jazda i bardzo komfortowa :> hehe ... na szczęście u mnie w mieście jest fajne myjnia ręczna i mam wykupiony karnet więc mogę przyjeżdżać nawet codziennie oczywiście dziękuję za życzenia bezproblemowej jazdy no chyba ze tak a jak tam ile juz przejechane km ? fajny swist turbinki co nie ? i jakie srednie spalanie ? pytam z ciekawosci
Tobi_one Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam Mi nigdy nie udało sie zejsc ponizej 5l powiedz jak to robisz?? Pozdrawiam Mam przejechane jakieś 2300 km nie za dużo .... a średnie spalanie to około 5-6l ... na autostradzie około 4,3 - 4,6 jak jadę normalną prędkością (120km/h) i nie przyspieszam. Ogólnie super jazda i bardzo komfortowa :> hehe ... na szczęście u mnie w mieście jest fajne myjnia ręczna i mam wykupiony karnet więc mogę przyjeżdżać nawet codziennie oczywiście dziękuję za życzenia bezproblemowej jazdy no chyba ze tak a jak tam ile juz przejechane km ? fajny swist turbinki co nie ? i jakie srednie spalanie ? pytam z ciekawosci jakto jak? kobieca nozka hehe a akurat pakiet Riegera jest fajny moim zdaniem
garmin Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Powiem szczerze że ta Snieżynka w środku też wygląda bardzo atrakcyjnie:)A czarny kolor lubisz Ps.Świetny kolor i świetny wybór auta.
alex76 Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Opublikowano 27 Listopada 2008 jak zamawiałam autko to w pierwszej wersji zamówienie było na czarny kolor ... ale sprzedawca przekonał mnie do białego ... i nie żałuję, chociaż czarne też fajnie wyglądają Powiem szczerze że ta Snieżynka w środku też wygląda bardzo atrakcyjnie:)A czarny kolor lubisz Ps.Świetny kolor i świetny wybór auta.
variocustoms Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Spalanie w 2.0 TDI na PD czy Common Railu zależy głównie od stylu jazdy i paliwa - polecam V-Power Diesel, te silniki zaczynają mniej palić po ok 20000 przebiegu, ja mam teraz 127000 i pali mi przy normalniej jeździe w trasie 5-5,5 a przy dziadkowej 4,6
Madas Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 muszę potwierdzić u mnie jest tak samo tankuje V-Power
variocustoms Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 madas jesteś jak mój pozytywny "cień" hihi
alex76 Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Opublikowano 27 Listopada 2008 Ja jeszcze mam autko na dotarciu i dlatego ta "dziadkowa" jazda ... normalnie to ja uwielbiam jeździć dynamicznie no i wtedy spalanie jest duuuużo większe
soolek Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 a co to za pakiety Rieger'a ?? Na 2 stronie jest wrzucone zdjęcie A4 przez Pablo - jak dla mnie to trochę za mocne zmiany. Szczególnie progi jakoś mi nie pasują.
alex76 Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Opublikowano 27 Listopada 2008 no tak ... ale fele ma ładne a co to za pakiety Rieger'a ?? Na 2 stronie jest wrzucone zdjęcie A4 przez Pablo - jak dla mnie to trochę za mocne zmiany. Szczególnie progi jakoś mi nie pasują.
PawełA4 Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam Ja mam w swoim prawie 30000 i nie chce palic mniej a tankuje na BP ultimate ale teraz poszukuje jakiejś benzynki z QUATTRO:) Pozdrawiam Spalanie w 2.0 TDI na PD czy Common Railu zależy głównie od stylu jazdy i paliwa - polecam V-Power Diesel, te silniki zaczynają mniej palić po ok 20000 przebiegu, ja mam teraz 127000 i pali mi przy normalniej jeździe w trasie 5-5,5 a przy dziadkowej 4,6
Cineksik Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Tutaj masz pakiecik rigera, tylko te progi coś nie teges.
Tobi_one Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 no to juz masz kolezanko 2 zdjecia pakietu Riegera bylo juz na 2 stronie tego tematu
Cineksik Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 no to juz masz kolezanko 2 zdjecia pakietu Riegera bylo juz na 2 stronie tego tematu ale tutaj lepsze fele
Rekomendowane odpowiedzi