electonix Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam, W tym miesiącu chciałbym wymienić sprężarkę klimatyzacji problem w tym że nie wiem jaki tam jest numer katalogowy Czy jestem w stanie zczytać ze sprężarki numer katalogowy otwierając maskę nie rozkręcając niczego ? Czy jest tam bardziej skomplikowanie dojście? Bo niechce zamawiać przez allegro i potem zwracać, sami wiecie strata czasu i pieniędzy na montaże/demontaże nietrafionej rzeczy może ktoś z Was jest w stanie podać taki numer pewnie będą pomocne informacje : moje auto to a4 b6 silnik 3.0 V6 ASN rok 2002/2003 rodzaj klimy - climatronic automatyczny
Dev Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Numer znajdziesz na kompresorze jak go zdemontujesz. musisz wymienic tez osuszacz oraz dławik.
electonix Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Opublikowano 11 Listopada 2015 Numer znajdziesz na kompresorze jak go zdemontujesz. musisz wymienic tez osuszacz oraz dławik. dziękuję za szybką odpowiedź, jaki jest mniej więcej koszt (chciałbym wiedzieć mniej więcej jakie są ceny żeby nie przepłacić i też nie kupić taniej miny) -koszt sprężarki używanej -wymiana osuszacza i dławika w serwisach klimy
Rekomendowane odpowiedzi