denveco Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam. Chcę a raczej muszę założyć silniczek szyberdachu z polifta 99-01 do mojego przedlifta. Silniczek poliftowy ma chyba z 6 jednakowych (w kolorze białym) kabli. Natomiast przedlift ma ich tylko 3. I teraz które jak podłączyć by wszystko (otwieranie całkowite, uchylanie oraz oczywiście zamykanie) działało? Przerabiał to ktoś z tym silniczkiem?
Fela Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja sie podepnę pod Temat , A więc Panowie kostka szyberdachu A4 B5 przedlift .. gdzie podłączyć plus, a gdzie minus tak żeby szyber działał bo rozumie ze sterowanie nim jest w pokrętle i zaden przekaźnik nie jest potrzebny ? jak wygląda w serii schemat podłączenia tego .. z racji tego iz zmiałem całą elektrykę pod FIS z auta w którym nie bylo szyberdachu i chciałbym go podłączyć pomoże ktoś ?
GreGoriO Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) proszę....List.95 GRU 95 98 99 Edytowane 29 Grudnia 2016 przez GreGoriO
Rekomendowane odpowiedzi