wabiczek3 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Witam wszystkich Prosze o pomoc w analizie logow mojego 1.8T AEB bo cos jest nie tak.. czasami tak jakby sie turbo wiesza i nie ma mocy. Slyszałem, ze sztanga moze sie zawieszac, Dodam, ze wymienilem wezyk podcisnienia idacy od DV na oryginalny zbrojony bo wczesniej byl dziurawy Nie wiem czy dobre logi zrobilem znalazlem na forum podobny temat. Dodam, ze Audi ma filtr gabkowy SIMOTA po ktorym ja ewidetnie czuje, ze auto jest żywsze Dodam, ze auto jest po Chipie na 180 Km. Posiadam zegar doladowania i na 1 i 2 biegu pompuje 0.8 - 0.9 Bar na VAG-COM mi kolega sprawdzal kiedys Logi dynamiczne na PB:Grupy: 120,002 - VAGLOG - share your VCDS/VAG-COM logsGrupy: 002,020 - VAGLOG - share your VCDS/VAG-COM logsGrupy: 003,020 - VAGLOG - share your VCDS/VAG-COM logsGrupy: 115,118 - VAGLOG - share your VCDS/VAG-COM logsLog dynamiczny na LPG:Grupy: 011,002 - VAGLOG - share your VCDS/VAG-COM logs Moglło cos źle wyjść bo robilem to pierwszy raz. W razie co pojade na lotnisko i zrobie pozadnie. Mam dostep do pasa asfaltowego. Z góry dziekuje za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi