Reggi Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Z takimi badylami to można by w końcu o jakimś męskim turbo pomyśleć... No właśnie mądry po szkodzie.. kupiłem DP, TIP, zrobiłem praktycznie nowe turbo więc szkoda teraz to wszystko wywalać i bujać się ze sprzedażą Plan jest na większe wtryski 440cc ->.. i zrobienie 270 KM softem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Pakiet zabawek sprzedaj z turbem, DP, TIPem jakiemuś najarańcowi z 150KM wersji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Pakiet zabawek sprzedaj z turbem, DP, TIPem jakiemuś najarańcowi z 150KM wersji... No właśnie po TIP jest 3 cale więc im pod te małe przepływki nie podejdzie. Dodatkowo mało który w A3 ma Quattro więc DP jest inny. A fajne są te hybrydy na K04 064 z kutym kołem kompresji W związku z tym, że eska stoi z przyczyn wiadomych postanowiłem troszkę pogmerać. Na pierwszy rzut chciałem zrobić lampy bo jakoś świeciły z dupska jak na fabryczny xenon.. szybkie rozklejenie lamp i okazało się, że odbłyśnik soczewki wypalony a sam żarnik to jakiś ryżowy HID.. Zakupiłem soczewki bixenonowe z Q7.. Troszkę popieściłem i się zmieściły Chciałem zachować srebne odbłyśniki i niestety chyba mi się to nie uda ponieważ zeszła ta odbłyskowa warstwa gdy przejechałem płynem do szyb. Podłokietnik, gałka i mieszek wymagają odświeżenia. Gałkę mam jeszcze z czasów A6 więc do S3 siądzie bez problemu. Trochę skóry, trochę kleju, trochę cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Co jak co, ale skórę to potrafisz zmarszczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Raczej naciągnąć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Lamusy Widzę, że macie cioterskie zapędy więc możecie się styknąć i posmyrać po końcówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Czesto to robimy ale teraz chcemy z Toba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Abstrac**jąc od tęczowych klimatów kolegów wyżej..Panewki przyszli korbowe Dół silnika z wolnossaka AGN Zamówiłem jeszcze smar na pierwszy montaż..Prócz tego wszystkie uszczelki, uczelniacze, napinacze, paski, rolki, rozrządy, nierządy, DV-ki i masę innych pierdół idzie nowych. Edytowane 12 Stycznia 2016 przez Reggi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Szykuje sie grubsza sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 silnik bedzie jak nuuuffka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Silnik nówka, heble nówka, zawias nówka .. plan - jeździć do maja i sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Silnik nówka, heble nówka, zawias nówka .. plan - jeździć do maja i sprzedać Haha.. Rozwaliłes system przyszły właściciel będzie zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Pewnie tak. Mi się to auto podoba, ale jest tyle fajnych aut do kupienia Dobra jutro odbieram głowicę i mam nadzieję do końca tygodnia wyjechać. Bania wróciła po remoncie Sprawdzona, wymienione prowadnice wydechowe, splanowana, dotarta i jeszcze jakieś tam rzeczy których nie zdążyłem zapamiętać. Ogólnie wymienili wszystko co trzeba było wymienić i zrobić. Prócz kolizji jednego zaworu głowica przed robotą była w niezłym stanie wg. Pana Grankowskiego. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Reggi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Popychacze nowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Przebieg od zera Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 si Niech je zaleja swieza oliwa przed montazem w glowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Kuźwa nawet michę musiałem druga kupić bo dostała odłamkowym i dziurka na 1,5mm.. można było zaspawać, ale ki uj by się w to bawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi