BEX4 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 podczas jazdy przerywa mi muzyke tz nastempuje cisza i znowu po jakimś czasie zaczyna grać bez różnicy czy leci radio czy płyta cd kostki w rnse ok kostka przy wzmacniaczu bosse takze ok żadnych lużnych przewodów którego przewodu może być to wina
Tom A4 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 nie koniecznie przewód może być uszkodzenie wewnątrz radia , co mówi diagnostyka ?
Bromchit Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Nie wiem dokładnie jak zachowuje się wzmacniacz Bose, gdy kable od głośników złapią zwarcie, ale sprawdziłbym kable głośnikowe w gumowych przelotkach drzwi, może tam gdzieś jest problem. Ogólnie zacząłbym od wzmacniacza, kostkę w bagażniku oglądałeś?
BEX4 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Opublikowano 30 Listopada 2015 kostke od wzmacniacza ogladałem już wcześniej i jest ok musze sprawdzić czy czasem wiazka nie została uszkodzona pod tylną kanapą wiązka sprawdzona od a&z wiazka cała drzwi takze problem trwa nadal
Rekomendowane odpowiedzi