Loguss89 Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam . Mój problem polega na tym że olej spada trochę poniżej minimum (tak około 3 -4 mm na bagnecie) , stawiam na uszczelniacz wału . Pytanie czy powinienem się spieszyć z naprawą tego czy sprawdzać olej i nic się nie stanie jeżeli olej dalej nie zacznie uciekać .
neoxpl Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Dolac oleju do max i obserwowac dokladnie skad wycieka. Wysłane z mojego myPhone Qsmart Premium przy użyciu Tapatalka
Loguss89 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Opublikowano 21 Listopada 2015 Poci się przy skrzyni biegów już to sprawdzone a jak zwalać skrzynie to zmienić sprzęgło bo na pewno dawno tego nikt nie robił.
neoxpl Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Wiec mozesz jezdzic jesli tylko sie poci i uzupelniac olej, lecz na przegladzie mozesz miec juz problem. Wysłane z mojego myPhone Qsmart Premium przy użyciu Tapatalka
Loguss89 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Opublikowano 21 Listopada 2015 Tylko mi bardziej chodzi o to czy jak jest te kilka mm (3-4) pod minimum czy coś silnikowi może się stać. Dochodzi to tego poziomu i nic dalej . Kontrolka od ciśnienia oleju nie wyskakuje.
Rekomendowane odpowiedzi