Esefen Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Mam kilka przewodów w schowku o których kompletnie zapomniałem, nie mam pojęcia od czego one są, tym bardziej, że jest to wyjście, a nie wejście. Poprzedni właściciel mówił, że dzięki tym przewodom jest opcja na podłączenie konsoli, ale do rns-D? Moze ktoś ma jakiś pomysł? Edytowane 25 Listopada 2015 przez Esefen
jacek70 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 No siano piękne. Ta biała wtyczka z pierwszego zdjęcia to chyba iPhone.
Esefen Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 Ta biała to po prostu moja ładowarka do iPhona , to się zgadza
Makale Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Gdzie te kable idą ? Zdemontuj schowek i zobacz.
House Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Obstawiam, że jest to końcówka do modułu TV/VIDEO cienkie kable, to łączniki zasilania (sprawdz miernikiem obstawiam, że po przełączeniu pstryczka będzie tam + i - natomiast pozostałe trzy kable - czerwony audio biały audio czerwony z taśmą sygnał wideo. Ps. Co dziwnego jest w konsoli do RNS-d jak można tam podłączyć dowolne żródło video?
Rekomendowane odpowiedzi