Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALZ] Audiczka Doktora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój nowy nabytek... w końcu Audi A4 :) rok temu na wakacjach szukałem czegoś ciekawego i nie znalazłem (same dorżnięte A4 za te pieniądze którymi wtedy dysponowałem), kupiłem '99 Renault Megane :> ale renówka zakończyła żywota pod koniec września, nierozważny kierowca Mitsu Eclipse zrobił mi z tyłka garaż, samochód poszedł do kasacji :confused4: tym razem pomyślałem o drugim podejściu i tym razem nie szukając samochodu na allegro itp. zleciłem sprowadzenie wozu z reichu przez znajomego... i oto jest :) w tytule napisałem, że ALZ czyli 102KM, ale głowy nie dam bo do końca nie wiem :embarrassed: jedno jest pewne - 1.6 z 1995 roku i jestem jego szczęśliwym posiadaczem od dwóch tygodni :) resztę widać na fotkach... kołpaki dostałem "gratis" i już poszły do kosza, klosze lamp z tyłu będą odciemnione a spoiler hella za dwa tygodnie ściągnięty (jak ktoś będzie chętny to mogę odsprzedać) :wink4: Radyjka puki co nie ma, ale już czeka na zamontowanie JVC z renówki :) to tyle, poniżej fotki :

p1000924py1gx5.th.jpgthpix.gif p1000925eo8ar0.th.jpgthpix.gif p1000926tt1kh8.th.jpgthpix.gif p1000929oy0cj7.th.jpgthpix.gif

Opublikowano

Gratki za wybor OOOO :-) Popraw linki do fotek, bo tylko miniaturki hulaja (przynajmniej mi) i z miniaturek wiedze, ze furka spox :good:

Opublikowano

popraw linki :)

Auto ladne :)

1.6 to slabizna ale w mieście daje jakoś rade. Opcja nie zabogata....Brak klimy :wallbash: Widac ze podpicowany ale ladniutki w środku :)

Jezeli mozesz pochwal sie ile teraz takie a4 jest warte w dojczlandach:)

Opublikowano
  • Autor

linki poprawione :) podpicowana nie jest moim zdaniem, jak dla mnie to i tak jeszcze wymaga polerki itp. bo lubię pedantycznie utrzymany samochód :rolleyes: 1.6 mi wystarcza, wujek ma 1.8 i różnica aż tak mnie nie męczy, wystarcza :) człowiek chciałby 1.8T albo 2.6, ale na studiach nie stać mnie na utrzymanie :confused4: a brak klimy... ja szczerze mówiąc (może jestem dziwny) nie chciałem klimy, razem z moją kobietą wolimy nawiew włączyć i szyby pouchylać niż robić sobie lodówkę w samochodzie :) z opłatami wyszło bez groszy 13.500zł - nie wiem czy to dużo, czy mało, ale moim zdaniem jest warta tych pieniędzy bo jeździ mi się o niebo lepiej niż cztery lata młodszą Meganą z przebiegiem 89k... no i ta cisza we wnętrzu w czasie jazdy :>

ps. teraz w mojej rodzinie są praktycznie same Audi... moja B5 1.6 + B5 1.8 20v, D3 W12 L i C5 2.5 TDi :)

Opublikowano

ładna i czyściutka, ale jeszcze docenisz klimę nawet 2 miesiące w roku :kox:

Opublikowano
  • Autor

od czasów Renault Safrane (1999r) klimy nigdy u mnie w domu nie było, więc jestem przyzwyczajony hehe

Opublikowano

Nieźle się prezentuje, ale szkoda, że 1,6 i bez klimy. Widocznie nie jeździłeś z klimą, skoro twierdzisz, że nie jest potrzebna.

Teraz bez klimy to trudniej nawet sprzedać.

Opublikowano

D3 W12 L i C5 2.5 TD i te też klimy niet???

Opublikowano
  • Autor

Szybki - jeździłem i to często... po prostu klimy nie lubię, chyba mam prawo :) wolę się grzać niż przeżywać szok termiczny itd.

Franio - te samochody są w rodzinie, napisałem przecież :)

Opublikowano

Ładna podoba mi się, kolor też ładny. Pierwsze co to usunął bym spojler. :kox:

Gratuluję zakupu :gwizdanie:

btw. ja w swojej Audi używałem może 3/4 razy klimatyzacji. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pierwsze co to usunął bym spojler. :kox:

tak jak napisałem w pierwszym poście spoiler zostanie usunięty, może nawet w tym miesiącu :)
Opublikowano

Ładna podoba mi się, kolor też ładny. Pierwsze co to usunął bym spojler. :kox:

Gratuluję zakupu :gwizdanie:

btw. ja w swojej Audi używałem może 3/4 razy klimatyzacji. :decayed:

no to niezle;p ja cale lato klimy uzywam;p a wlochy/francja nie wyobrazam sobie jazdy po tych krajach bez limy:) ale przyznaje... u nas da rade:) nie jest to jakis wielki minus;)

A co do autka:) zakaldaj jakies ładne koło i Tylne lampki poliftowe i bedzie git;) poza tym za ladna cene ttrafiles Swoja sztuke. :cool1:

Opublikowano
  • Autor

A co do autka:) zakaldaj jakies ładne koło i Tylne lampki poliftowe i bedzie git;) poza tym za ladna cene ttrafiles Swoja sztuke. :cool1:

co do lampek to już mam ofertę z tego forum i ją rozważę :) felga będzie na wiosnę, na razie martwię się o zimówki :wink4:
Opublikowano

w razie czego ni oszczedzaj na zimowkach:)

Opublikowano

1,6 to 1,6- silnik dobry do stania w korkach :tongue4:

Opublikowano

No ładna ładna, tylko szkoda, ze 1.6 ale osobiscie w domu mam tez fiacika marea 1.6 i nie nazekałem, da sie śmigac, a propo ściągania to widze, ze podobna historia jak z moim audi, ja mam zimówki to na wiosne możemy sie zamienic ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

w końcu uporałem się z głośnikiem od strony pasażera bo niestety nie chciał grać... rozebrałem drzwi chociaż ostrzegano mnie, że to trochę trudne i można połamać plastikowe zatrzaski... nie wiem, może mam złote ręce, ale nic nie połamałem, wszystko jest z powrotem spasowane jak było ;) był uszkodzony przewód głośnika... dołożyłem również wzmacniacz radiowy bo słabo odbierało ;) poza tym od kilku dni audianka ma założone zimowe obuwie firestone winterhawk 2 no i zamówiłem u znajomego który praktycznie co tydzień jest w reichu jakieś org. kołpaki do A4 na zimę :)

to tyle nowości :)[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 11:36_________________________________________________w końcu obiecane zdjęcia bez spoilera i ciemnych lamp :)

p1010231lq8.th.jpg p1010233ph4.th.jpg

zdjęcia słabe bo robiłem automatem, światło do kitu itd. :confused4:

ps. po świętach dochodzi emblemat "A4" na klapę :)

jakiś czas temu zgadałem się z pewnym użytkownikiem tego forum w sprawie spoilera, ale niestety kilka dni później komp mi się posypał i straciłem Jego numer GG i @ :kwasny: jeśli to czytasz i dalej masz ochotę kupić ode mnie spoiler to daj znać :)

Opublikowano

bardzo fajna furka...gratki :good: :good:

Opublikowano

kolego nie zakladaj zadnych emblematow na klape... tam powinny byc tylko OOOO :cool1:

Opublikowano
  • Autor

tak cały dzień myślałem o tym co napisałeś Wandej i jednak zostawię same ringi :przebiegly: