Piotr Czarnojan Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 polecam w 100% https://www.facebook.com/VAG-BAUER-Service-1503612316541427/?fref=ts a tu troszke do poczytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koralgol Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Również słyszałem dobre opinie co u nich robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ja właśnie muszę auto odstawić. Byłem u 3 różnych i nikt nic nie wie albo chce strzela :/ Ogi z forum proponował Vass, ale o nim mieszane ostatnio opinie są. Przymierzam się do tego i tez przydałby się jakiś dodatkowy komentarz na ich temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koralgol Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 A co masz do zrobienia? Ja również polecam AZ Serwis w Pruszczu- każde moje audi u nich robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 A co masz do zrobienia? Ja również polecam AZ Serwis w Pruszczu- każde moje audi u nich robiłem. Co mam ? o matko największy problem to nikt nie wie szczerze , przy zmianie biegów zgrzyta i nie jest to wina skrzyni biegów oraz problem z odpalaniem i kilka innych drobniejszych(oby ) usterek. Szukam porządnego warsztatu, który to ogarnie. Jutro o 13:30 jadę do niego, rzuci okiem czy się tego podejmie. O AZ też słyszałem, ale to koniec świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 E tam koniec świata.....odstawiasz furę, idziesz na PKP i śmigasz do Gdyni. Bez korków, nerwów etc...;-) Ewentualnie zadzwoń do Vassów i poproś Patryka, z nim się dogadasz.......na Karwiny masz już bliżej niż do Pruszcza ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trewor87 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Znam Bajera kilka ładnych lat. Chodząca encyklopedia jeśli chodzi o VAGi. Do tego "poukładany". Podstawiałem mu swoje Biturbo i miałem pewność że nie będzie nim latał w nocy po Gdyni/ Gdańsku bo "fajny i szybki". A jak wiemy nie każdy warsztat daje taką gwarancję... Również szczerze polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Byłem dziś. Trochę z nim pojeździłem. W porównaniu do poprzednich mechaników, widać było, że wiem o czym mówi . Posprawdzał logi, błędy i jedyne co doszło nowego to jego zdaniem turbo późno daje kopa. Jestem umówiony z nim 10.12 by oddać auto. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam pytanie czy części brać u niego czy zamówić od kogoś z forum ? Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Sedrak Dan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 u nich robiłem sporo jak miałem passata 5b fl to sporo gratów sie sypało ale wiedział co robi i we wszystko strzelał w 100% servisuje u niego passata b6 i teraz audi znam go rozke czasu i wiem ze mozna mu zostawic auto, jak mowi ze masz byc w danym dniu i wie co ma robic to czesci juz u niego sa i zabiera sie za twe auto ( wiadomo czasem wszystkiego nie przewidzisz) ale nie czaruje z fusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dziś stało u niego B6 niebieskie Odstawiłem auto na kompleksową naprawę, więc zobaczymy co to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 napewno nie bedziesz zawiedziony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ok . Na razie auto robi. Jednak naprawa się przedłuży o tydzień jak nie więcej. Jest szansa, że będzie trzeba remont silnika przeprowadzić :/ Na razie sprzęgło, dwumas oraz rozrząd poszedł pod młotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 aha to sporawa ta naprawa:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 aha to sporawa ta naprawa:P Wychodzi na to, że tak. I święta będą przy sucharkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 dzisiaj byłem i rozmawiałem z Krystianem i widziałem twoje audi:P faktycznie nie wyglada to dobrze:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja tez pochwale, moze nie bezposrednio ale... moja juz wiele lat temu ex A4 zaliczyla wizyte w VAG BAUER SERVICE w celu znalezienia i wyeliminowania wyciekow oleju. Robota zrobiona na 5 z + i czarna B6 dalej radosnie bije kolejne kilometry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Auto odebrałem. Zrobiłem 400 km i zadowolony. Głowica wymieniona. Skrzynia biegów chodzi jak marzenie ! Wszystkie wycieki załatane. Mam nadzieje, że jak najmniej będę go odwiedzał , ale polecić mogę z czystym sumieniem. Teraz tylko zrobić LPG, potem hamownia i można zacząć oszczędzać na mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 To super kolego ze juz odebrałes swoje auto i jestes zadowolony wiadomo jak naj mniej wizyt w servisach ale oni tez musza z czegos jesc:P ale najwazniejsze ze OOOO odzystało swoja sprawność i własciciel zadowolony pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stich Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Teraz tylko zrobić LPG, potem hamownia i można zacząć oszczędzać na mody i jeszcze do mnie na chwile na detailingi zapomniałes dopisac ;P - wybaczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Teraz tylko zrobić LPG, potem hamownia i można zacząć oszczędzać na mody i jeszcze do mnie na chwile na detailingi zapomniałes dopisac ;P - wybaczam Haha sorki. Na pewno to zrobię, ale myślę, że uzbieram i wezmę większy pakiet. Chodzi mi po głowie odnowienie lakieru, bo środek jako tako się trzyma, ale lakier to zajazd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi