Stich Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Jeden z tych fachowców , na których warto czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siluk Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Polecam Krystian bardzo ogarnięty mechanik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarollB Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Panowie. Mam problem z swoja furka. Mianowicie pije olej, na 1 tys. Km okolo 600 ml. Czy Vag... z Gfdynia Pan Krystian remontuja silnik? Czy ktoś z Was miał podobny oroblem? Gdzie naprawialiscie? Mi dwa warrsztaty powiedziały cenę: 12 300 zl oraz w przedziale od 15 00 - 20 000 zl. To jest czesc wartosci mojego auta. Co mi radzicie zrobić z tym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 hey tak Krystian tez remontuje silniki najlepiej podjechac pogadac wszystko opowie co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biggi Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Byłem, zostawiłem, odebrałem. Wszystko sprawdzone i najważniejsze - zrobione. Jestem mega zadowolony. Polecam zdecydowanie Krystiana. Wiadomo - obym nie musiał się za szybko z Nim widzieć, ale coś czuję, że już wiem gdzie jeździć w razie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1mark Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 ja tez polecam krystiana i jego serwis w pare godzin ogarnol temat inni mechanicy nie mogli poradzic w 1 miesiac ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twarek Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Witam. Borykam sie od ok 2 lat z Czerwona panewką o niskim cisnieniu oleju, która wyskakuje najczesciej latem przy wrzucaniu na luz i zwalnianiu. Na FB widzialem ze jako nieliczni chyba w Europie Vag Bauer potrafi to naprawic. Nigdzie nie widnieje jedynie cena naprawy. Strzelam ze jest to jakas prosta dla mechanika naprawa a zarazem ich tajemnica poliszynela. Ktoś może robil tam taką naprawę i by powiedział mniej więcej ile naprawa? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 23 minuty temu, Twarek napisał: Witam. Borykam sie od ok 2 lat z Czerwona panewką o niskim cisnieniu oleju, która wyskakuje najczesciej latem przy wrzucaniu na luz i zwalnianiu. Na FB widzialem ze jako nieliczni chyba w Europie Vag Bauer potrafi to naprawic. Nigdzie nie widnieje jedynie cena naprawy. Strzelam ze jest to jakas prosta dla mechanika naprawa a zarazem ich tajemnica poliszynela. Ktoś może robil tam taką naprawę i by powiedział mniej więcej ile naprawa? Dzieki O nas - FUTURUM Regeneracja pomp olejowych 2.0 TDI FUTURUM.NET.PL Wszystkie rodzaje napraw i remontów dla twojego samochodu z gwarancją wykonania pracy i czytelnymi i dokładnymi wycenami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jnow Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Czy to nadal głównie polecany serwis Audi w 3mieście? Mam trochę tematów do zaadresowania w 3.0 TFSI i zastanawiam się gdzie jechać... Poradzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi