mcich Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Przesladuje mnie pech. Najpierw ktos obtarl mi przedni zderzak a dzis pierwszy raz od 20 lat ja niechcacy zawadzilem o kant sciany w garazu. Jak sadzicie czy to jest do wyklepania czy wymiana? Jakiego rzedu kosztów moge sie spodziewac? Warszawa. ps. zalaczylem zdjecia http://www.directupload.net/file/d/4186/j5jtccr2_jpg.htm http://www.directupload.net/file/d/4186/l8r8qq3m_jpg.htm Edytowane 28 Listopada 2015 przez mcich
kdawid Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 oczywiście że do wyklepania. wycięcie błotnika i wspawanie nowego spowoduje o wiele większe szkody niż to wgniecenie i jego naprawa. Jak by ktoś Cię namawiał na wymianę to się nie zgadzaj.
mcich Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 W Warszawie watpie by dwa elementy ktos zrobil za 500? Pocieszyliscie mnie troche chociaz pewnie na ogledzinach wyjdzie. Obawiam sie o to wgniecenie bo jest takie na 0,5 cm mniej wiecej z lekkim rantem 400-500zl szykuj oczywiście że do wyklepania. wycięcie błotnika i wspawanie nowego spowoduje o wiele większe szkody niż to wgniecenie i jego naprawa. Jak by ktoś Cię namawiał na wymianę to się nie zgadzaj. 400-500zl szykuj Dziekuje za pocieszenie. Zeby na prawde tak sie skonczylo to bym skakal pod sufit. Przygniotla mnie ta przygoda
Ogi Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Spokojnie to wrecz kosmetyka, w Wawie pewnie 500zl za element beda krzyczec jesli chodzi o lakierowanie, choc tam moze da sie bez lakierowania calego gornego elementu to zrobic.
mcich Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 Spokojnie to wrecz kosmetyka, w Wawie pewnie 500zl za element beda krzyczec jesli chodzi o lakierowanie, choc tam moze da sie bez lakierowania calego gornego elementu to zrobic. Dzieki za czasem pocieszajace slowa. Ulamek sekundy nieuwagi i uderzenie po portfelu. Jutro zaczne poszukiwania jakiegos sensownego blacharza i lakiernika. Chyba nie latwo o takiego. Pozdrawiam,
Koralgol Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Najpierw poszukałbym kogoś kto zajmuje się wyciąganiem wgnieceń zawodowo, żeby pominąć szpachle W Trójmieście jest "Pani Wgniotka - Wyciąganie Wgnieceń" i na fb można zobaczyć jakie cuda robi...
Rekomendowane odpowiedzi