Degnerix Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Witam, Od jakiegoś czasu mam problem z immo. Po zakupie auta było ok przez jakis czas i nagle nie chciał odpalac, odpalal na 1 sekunde i gasl. Znajomy mechanik akurat robil parę rzeczy w aucie i usunął błąd immo i był spokój około roku a teraz wszystko wróciło. Dzisiaj chcąc odpalić auto, zapalalo sie i gaslo, zmieniłem kluczyk odpalilem i dziala tylko kontrolka immo cały czas miga i co któryś raz bo chce zapalić. Możecie mi powiedzieć o co chodzi?
Faraday Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Temat wałkowany wiele razy na forum, wystarczy skorzystać z wyszukiwarki W skrócie, musisz rozebrać kolumnę kierownicy dostać się do immo, przeczyścić kostkę i zaekranować dwa przewody idące do tej kostki, problem jak ręką odjął - miałem to samo
andrzej_1970 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/1588-immobilizer/
jacek70 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Możesz tą kostkę 2 pin zlutować i pozbędziesz się problemu który często pojawia się właśnie w niej.
Rekomendowane odpowiedzi