konkretny ktoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witam ! Panowie mały/duży problem który nie przeszkadza w codziennym użytkowaniu auta, ale ja lubię jak wszystko działa jak powinno. Mianowicie chodzi mi o to, że mam podgrzewane fotele i o ile pasażera działa idealnie tak kierowcy już nie do końca.. Problem w tym, że grzeje mi tylko prawa strona, środek i lewa strona "zero odzewu". Idzie to naprawić samemu czy trzeba oddać do jakiegoś warsztatu ? Dalsze pytanie, jeśli do warsztatu to zwykły mechanik czy elektryk ? Pozdrawiam!
fatboyA4 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Najlepiej to wymień fotel na na taki sam tylko że z anglika problem leży w macie albo jest przerwana albo przepalona naprawa to jedynie wymiana maty ale to raczej się nie opłaca.
Bromchit Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Najlepiej to wymień fotel na na taki sam tylko że z anglika problem leży w macie albo jest przerwana albo przepalona naprawa to jedynie wymiana maty ale to raczej się nie opłaca. Nie strasz kolego nie strasz, nie prawdą jest że jedynie wymiana. A tutaj jest sporo informacji jak uporać się z usterką: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/296139-nie-dziala-ogrzewanie-fotela/
konkretny ktoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Dzięki Bromchit, dziś słabo z czasem, ale jutro po robocie napewno przybliże sobie temat który podesłałeś
Rekomendowane odpowiedzi