kornel Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Koledzy, czy do autka w którym dotychczas było zamontowane (oryginalnie) lusterko wsteczne fotochromatyczne da się założyć lusterko zwykłe? Chodzi mi o jego montaż czy jest ten sam uchwyt czy inny? Auto to A4 B5 98 rok produkcji.
marcin_franz Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Koledzy, czy do autka w którym dotychczas było zamontowane (oryginalnie) lusterko wsteczne fotochromatyczne da się założyć lusterko zwykłe? Chodzi mi o jego montaż czy jest ten sam uchwyt czy inny? Auto to A4 B5 98 rok produkcji.Mocowanie jest identyczne.Będziesz musiał tylko schować wtyczkę z przewodami w ppdsufitkę Edytowane 7 Grudnia 2015 przez marcin_franz
kornel Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2015 Z wtyczką powinienem sobie poradzić bez problemu - najważniejsze, że uchwyt jest ten sam. Muszę przez chwilę pojeździć ze zwykłym lustrem, bo moje fotochromatyczne się wylało i nic w nim nie widać, a aktualnie nie mogę namierzyć żadnej używki za rozsądne pieniądze - jest 1 szt. na alledrogo za prawie 300 PLN :/ Dzięki wielkie za odpowiedź!
Rekomendowane odpowiedzi