Przemox6 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Mam problem z wyskakującym błędem termostatu wymiana nie pomogła po skasowaniu wyskakuje od nowa. Pojawiły się też 3 inne błędy nie wiem czy jeden nie jest związany z przepustnicą która była czyszczona mówiłem mechanikowi żeby ją zaadoptował ale mówił że nie trzeba. zdjęcie błędów: Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Przemox6
Mateusz1518 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Mam problem z wyskakującym błędem termostatu wymiana nie pomogła po skasowaniu wyskakuje od nowa. Pojawiły się też 3 inne błędy nie wiem czy jeden nie jest związany z przepustnicą która była czyszczona mówiłem mechanikowi żeby ją zaadoptował ale mówił że nie trzeba. zdjęcie błędów: Kod błędu : 17 700 P1292 Ten kod błędu jest " Producent szczegółowy" (dla każdego producenta samochodów inną definicję i znaczenie) . Poniższy opis / objawy / przyczyny / rozwiązania specyficzne dla samochodów VAG . nl wody Termostat ( F265 ) przerwa du Termostat für kennfeldgesteuerte Motorkühlung ( F265 ) Unterbrechung Mapa i chłodzenia silnika sterowany termostat ( F265 ) obwód otwarty Dodatkowe informacje na temat kodów błędów . Uwaga: Poniższe dane nie są z grupy VAG lub z wielu innych źródeł. W pełni i poprawnie nie można zagwarantować . Nadal myśleć krytycznie . Możliwe objawy : Płyn chłodzący za gorąco lub za zimno Możliwe przyczyny: Okablowanie i / lub połączenia uszkodzone ( F265 ) wadliwy Możliwe rozwiązania : Sprawdzić okablowanie / naprawy i połączenia Sprawdzić ( bloki pomiarowe) / wymienić ( F265 )
Rekomendowane odpowiedzi