myrmex Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam Forumowicze zauważyłem u siebie uszkodzenia jak na załączonym zdjęciu. Czy mógłbym prosić o pomoc o ocenę czy coś takiego da się naprawić czy czeka mnie wymiana fotela? http://www.directupload.net/file/d/4197/ulqqez2r_jpg.htm
koziol992 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jeżeli masz trochę zdolności manualnych to zrobisz to bez problemu. Warstwa gąbki pod pokrowcem się rozwarstwiła i podwinęła. Musisz rozebrać siedzisko na części pierwsze i przykleić gąbkę na swoje miejsce. przerabiałem to samo u siebie.jest trochę z tym zabawy, wiec jak masz gdzieś taki fotel w dobrych pieniądzach do kupienia to bierz
orango Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Poszycie do zdjęcia ... sporo roboty ale do zrobienia
Lukasz_mk2 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 jak jest to zwykły "naleśnik", a nie "sport" i bywasz czasem w Krakowie to oddał bym Ci taki fotel za sześciopak browara
myrmex Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2015 jak jest to zwykły "naleśnik", a nie "sport" i bywasz czasem w Krakowie to oddał bym Ci taki fotel za sześciopak browara Z podgrzewaniem? bywam w KrK to mógłbym się zgłosić po niego:) Jeżeli masz trochę zdolności manualnych to zrobisz to bez problemu. Warstwa gąbki pod pokrowcem się rozwarstwiła i podwinęła. Musisz rozebrać siedzisko na części pierwsze i przykleić gąbkę na swoje miejsce. przerabiałem to samo u siebie.jest trochę z tym zabawy, wiec jak masz gdzieś taki fotel w dobrych pieniądzach do kupienia to bierz Dziękuję za odpowiedź. Zdolności manualne jakieś są ale boję się że już bym tego nie poskładał spowrotem do kupy
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Fotele nie mają podgrzewania, ale jak masz podgrzewanie u siebie to bez problemu je przełożysz Pozdrawiam, Łukasz
House Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Oddaj do naprawy, jak wymienisz na inny, to może być delikatnie inny odcień etc. Mnie doświadczenie nauczyło, że często lepiej coś naprawić niż wymieniać
myrmex Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2015 dzięki koledzy. Fotel zakolejkuję. Do zrobienia poprawki lakiernicze, zmienna geometria i pewnie akumukator więc fotel musi poczekać. Trza bulić niestety jak chce się tyłek wozić
Rekomendowane odpowiedzi