Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi Q7 w Top Gear

Czy Q7 jest brzydkie ?  

1. 1. Czy Q7 jest brzydkie ?

• Jest straszne - nie podoba mi sie wogole ...
    • Daje rade - nie razi mnie ani nie podnieca
    • Jest piekne - Piekny z kazdej strony - chce go !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no autko fajne, ale jak ostatnio zobaczyłem Tuarega w jakimś wypasie i z jakimś gigantycznym silnikiem, jak startował ze świateł... Ten dźwięk, ten ryk, ten... I do tego czarny!!! Czy ktoś kto jest z Lublina go widział?!?!?! Ale Q7 jest świetne :wink: Jak każde AUDI :exclaim: VW wymięka :rotfl::a4fan:

Opublikowano

No jechał ostatnio taki katowicką hyhyhy , bryka fajna morda super troche mi sie dupal nie podoba , myśle że silnik 3.0 TDI w tej budzie nie robi szału ale właścicielom sie wydaje że kupili bolida F1 :D miło jest ich wyleczyć :P

Opublikowano
No jechał ostatnio taki katowicką hyhyhy , bryka fajna morda super troche mi sie dupal nie podoba , myśle że silnik 3.0 TDI w tej budzie nie robi szału ale właścicielom sie wydaje że kupili bolida F1 :D miło jest ich wyleczyć :P

sadze ze gdyby tez było dłubniete to juz by nie poszło tak łatwo .... :wink:

p.s co to za frajda wygrac z "ciężarówką' ... :twisted:

Opublikowano

Spanky nie o to chodzi , frajda jest jak widzisz mine takiego pana który myśli że jest naj naj . :)

Opublikowano

Spanky nie o to chodzi , frajda jest jak widzisz mine takiego pana który myśli że jest naj naj . :)

wiem,wiem .... :wink:

Opublikowano

czy to nie było na powrocie z Wisełki Oniak ? bo jeśli tak to masakra dostał baty hehe...

ale Q7 jest ładne.. nawet bardzo.. :) jesli może ciągnąć samolot jak VW :P

Opublikowano
czy to nie było na powrocie z Wisełki Oniak ?

No ten :P , ale mam tu miejscowego cwaniaczka co ciągle jeździ po wale z włączonym lewym migaczem żeby mu wszyscy zpierda....li , uwielbiam go wqrwiać hyhyhy

Opublikowano
czy to nie było na powrocie z Wisełki Oniak ?

No ten :P , ale mam tu miejscowego cwaniaczka co ciągle jeździ po wale z włączonym lewym migaczem żeby mu wszyscy zpierda....li , uwielbiam go wqrwiać hyhyhy

wiem który .... :twisted:

ja niestety nie daje mu rady .... :evil:

Opublikowano

sorry za OT

wiem który ....

ja niestety nie daje mu rady ....

musze ja się z nim zmierzyć :rotfl::rotfl:

nie widziałem go jeszcze za to AM DB 7 widuję na rondzie :cool:

Opublikowano
quatro

Stary tak to sie pisze QUATTRO :exclaim:

Gość MorgothDBMA
Opublikowano

Ja tego cwaniaka z Wawy przegonię moją rakietom :)) (hehehe)

(chyba we śnie)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...