Orgi Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. Prezentuje moje auto, a wlasciwie jego kawalek jednym zdjeciem zeby nie bylo, czy jakas wiocha czy cos Ogolnie gwint FK, 19 cali 8,5 215.35.19 et 32Plany: air ride. zmiana przodu na s-linehttp://www.directupload.net/file/d/4200/iyceq9dj_jpg.htm Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Orgi
shakal Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ładny avancik jak dorzucisz s-line będzie malina PS. Rozbuduj pierwszy post bardziej i wrzuć fotki na jakiś inny serwer hostingowy żeby widać było zdjęcia a nie linki do nich
thefast Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Elegancja..Felunek robi robote Mozesz podeslac jakies dane Felg na pw? Bede wdzieczny elo
Artur_8K0 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Kolorek chyba taki sam jak u mnie kupowałem jako czarny a przyjechał taki i jestem bardzo zadowolony. Pięknie się mieni w zależności od światła... Maska taka wypolerowana że chmury odbija czy jakaś klepana? No i co to za felga? Wygląda jak mercedesowska A sory nie zauważyłem pajączków aidi na felgach. Bardzo ładny wzór. Pierwszy raz widzę
afroo. Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 No i co to za felga? Wygląda jak mercedesowska :)A sory nie zauważyłem pajączków aidi na felgach. Bardzo ładny wzór. Pierwszy raz widzę Lorinser z Merca + dekielki Audi. Ładny avant. Kolor elegancki. Rozbuduj pierwszy post o więcej informacji, jakieś plany na przyszłość i fotki. Szerokości. : )
fajgi Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 koło fajne..niby proste ale mocno pasuje Kupiłeś z dokładką od Cupry czy sam montowałeś ? dużo rzeźby ? Pytam bo już zamówiłem dokładke:)
Orgi Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) no zdjecia sa jakie sa poniewaz jestem nowy i nawet nie wiem jak to zrobicCo do gwintu FK tak jestem zadowolony,Dokladke sam montowalem 10 dobrych wkretow, zadnego wycinania, idealnie pasujeFelga: Oryginalna audi prawdopodonie z nowej A5, z oponami mnie wyszlo 6000zl 8,5 cala et32 19 (ogolnie bym sprzedal bo juz mi sie znudzila)Ogolnie auto jest cale wiec chyba sie tak blyszczyZdjecia beda jak wroce do PL, niestety tylko jedno mam na tapecie PS: jestem nowy na forum i szukalem cos o lampach przednich, niestety nie znalazlem nic, chcialem zmienic z zwyklych na xenony/bixenony jest jakis temat? albo jakas podpowiedz co musze zrobic? i jeszcze jedno: montowal ktos air ride robionego przez siebie ewentuanie kogos kogo mogl bym sie doradzic? Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Orgi
fajgi Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ja montowałem sam ale w A3 Sportback ...system montażu pewnie podobny ale wyjścia buda/zew zapewne gdzie indziej oraz poduchy z okuciami....osobiscie polecę ci Czesława ...może "chwilę" mi to zakuwał ale szczelność 1000% ...3 tyg auto stało na samej górze ( miałem drugi dupowóz ) i nic a nic na manometrze nie spadło....także polecam
diesel1511 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Chetnie odkupie ten felunek jakbys byl zainteresowany podeslij cene na PW
fajgi Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 felunek chyba wystawiony na OLX http://olx.pl/oferta/alufelgi-19-5x112-et-32-8-5-cala-CID5-IDdg9GN.html#69f6da8e5e
Piotrek81 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 ladne te kola,w pierwszej chwili myslalem ,ze w linku ogloszenia na jednym zdjeciu jest tyl z b6(myslslem ze to twoj )
Orgi Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tia kola sprzedane juz a b6 to mojego kolegi przyjechał na przymiarkę
Rekomendowane odpowiedzi