buka1207 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Chciałbym wam pokazać lekką metamorfozę mojego smerfa Kupno: upload pic żółte halogeny: gifs upload nowa felga: pic upload lekkie malowanko: upload a picture image hosting free rezultat: upload pictures free image upload without registration środek: uploading pictures trochę niżej image upload with preview photo uploading picture share imgurl Edytowane 13 Grudnia 2015 przez buka1207 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 ciekawe fele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik123 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 niżej ją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekA80 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Bardzo ładne audi. Jednak fajnie wygląda b5 w tym kolorze ;-) Jaki to rok, silniczek zostanie w serii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka1207 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 99 rocznik silnik seria 1.9tdi110 i tak zostanie jak ja to mówię "to ma wyglądać nie jeździć":D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal9119 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 o to chodzi ze jak fajnie jedzie i wyglada to dopiero jest kox . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek00 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 To jak nie chcesz zapier*alać to regulacja do końca i niższa opona Ładny kolorek, ten niebieski/granatowy to jednak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka1207 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 To jak nie chcesz zapier*alać to regulacja do końca i niższa opona Ładny kolorek, ten niebieski/granatowy to jednak jest Będzie do końca:D felgi już naszykowane do malowania,oponki Nowe na tył i na wiosnę konkret na otwarcie sezonu bo teraz koze zrobiłem ale patrząc na pogodę to mogłem jeździć jak w lecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi81 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Już jest fajnie,ale zapowiada się zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doniusek Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 No jest piękna i przy okazji wiem jak moja będzie wyglądała z tymi lampami z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka1207 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 No i kolorek jest złoty a la subaru,słaba jakość zdjęcia na żywo bomba images Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matush101 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Do tego koloru Audi te alusy będą super wyglądały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka1207 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) zima poszła aż kusi trochę niżej i zmienić kapcie przymiarki przed sezonem przy okazji ruszyłem gwintem dzisiaj wleciały letnie rolki + do tego kierunki usa Jak może być ? Edytowane 5 Marca 2016 przez buka1207 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ja osobiście nie przepadam za wzorem tej rolki, może dlatego, że jest tak bardzo oklepany i widziany na niejednym golfie Wiadomo, podobać ma się najbardziej Tobie i jeżeli tak jest to spoko. Osobiście zrobiłbym coś ze znaczkiem z grillu, teraz biały tak trochę nijak pasuje. Raczej strzelałbym w czerń. Poza tym jak najbardziej poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka1207 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) pojawił si maly problem po zmianie felg bije kiera tylko przy hamowaniu :/ bylem na wulkanizacji kola wywazone i nadal bije :0 czyzby tarcze nie dawaly rady? ktos cos ?? Edytowane 5 Marca 2016 przez buka1207 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Koła mogą być wyważone i felgi proste a bicie może być. Pytanie - opony kupowałeś nowe czy używane? Jeśli używane to znałeś ich historie? Sam miałem dylemat odnośnie kupna opon używanych i jak poczytałem to stwierdziłem, że 200zł mnie nie zbawi a życie ważniejsze, w końcu tylko opony trzymają nas na drodze na dobrą sprawę Ja bym zaczął od opon, jest to o tyle ciężkie, że jak mają uszkodzenia wewnętrzne to nic nie zobaczysz, po prostu wymiana.. Mogę się mylić oczywiście ale czemu tarcze nagle miałyby nie dawać rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka1207 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 oponki nowe bravuris po jednym sezonie to odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmet Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Fajnie wygląda, ale przedni znaczek to nie wiem do czego tu pasuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka1207 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 znaczek będzie na czarno jutro może psiknę plastdipem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 oponki nowe bravuris po jednym sezonie to odpada Nowe po jednym sezonie? Ty jeździłeś na nich sezon, czy ktoś? Wiem, że może się uczepiłem opon ale dziwne, że nagle zaczęło bić. Nie poluzowało Ci może gdzieś tarczy? Może klocek, któryś nie tak pracuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi