Celes Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Hej koledzy, Od samego poczatku jak dorwałem audiczke mialem problem z uchwytem, nie zawsze sie otwieral (jakby sie zakleszczał wciśniety). Wczoraj pokorcilo mnie, aby "wymacać" przycisk. Zauwazylem, ze przycisk ma naderwane uchwyty. Oczywiscie chcialem zobaczyc co i jak i posypalo sie jeszcze wiecej plastiku... Obecnie przycisk praktycznie sie nie trzyma... Czy moge sam przycisk wymienic? Oczywiscie z calymi uchwytami czy jednak kompletny uchwyt kubka? Pozdrawiam
aker Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) To że się zacina to musisz go wyciągnąć i zobaczyć jak pracuje mechanizm,może coś tam wpadło i blokuje.Co do przycisku to on występuje w całości i chyba w ASO nie kupisz samego frontu,zobacz czy jest jakiś numer ale chyba nie ma.Czasami pokazują się na Allegro same fronty,tylko przy zakupie musisz zwrócić uwagę bo wersja Anglik ma z drugiej strony zaokrąglenie. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez aker
kamelbd Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Ja mam pytanie co do uchwytu. Po wciśnięciu nic się nie dzieje, zaciął się. Jak do tego się dobrać? Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
tom4275 Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Ja mam pytanie co do uchwytu. Po wciśnięciu nic się nie dzieje, zaciął się. Jak do tego się dobrać? Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka ściągnij zaślepkę nad kubkiem (ciągnij do siebie, możesz otworzyć schowek i od tyłu podważyć), od góry masz 2 zapadki, wciśnij i wyciągnij, sprawdź mechanizm, może komuś się kawa wylała i się posklejał
kamelbd Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Jestem w trakcie rozbierania, jak wyciągnąć go Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
mnaso Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Kolego, musisz wcisnąć płaskim śrubokrętem w zaczepy w prawym i lewym rogu, wtedy wysuwasz elegancko uchwyt,
kamelbd Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 To tak robię lecz nie chce elegancko wyjść. Udało mi się walecznie wysunąć lecz po wciśnięciu to samo. Nie reaguje na naciśnięcie Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Uchwyt wyciągnięty i co tam go może blokować ? Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
kamelbd Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) W jaki sposób mi blokuje a innym nie ? Może by tam w środek lekko jakimś wd 40 psiknąl ? Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Czerwca 2016 przez kamelbd
nitroo Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Nie wyciągniesz ich bez wyciągnięcia radia. Każdemu blokuje, nie tylko Tobie.
kamelbd Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Acha ok. Jakos udalo mi sie naprawic przeczyscilem prowadnice itd Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi