Ciernik24 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Odpala i Gasnie po pierwszym porannym odpaleniuczasem gdy jade szarpie i widze roznice w mocy lekka ale widaćCzy ktos ogarnia co to moze byc ? FIltr Paliwa czy PrzepływomierzNa kompie wyskakuje blad przeplywomierza lecz mechanik powiedzial zebym dal do elektryka puszke sterownika do sprawdzenia (do wysuszenia) nieogarniam co robic bo nie mam nigdzie takiego elektromechanika z tym sprzetem zeby mogl to sprawdzic... nikt sie tego niechce podjąć czy ktos mial podobny problem ? Prosze o pomoc odpinając przewod od przeplywomierza auto jedzie tak samo nie widze różnicy o czym to moze świadczyc ? Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Ciernik24
House Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jaki bład wywala ? Swiece kiedy wymieniane?
lukasz51237 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jak Ci zgaśnie autko to zobacz na desce czy nie pali się kontrolka takiego klucza, jeśli tak to immo.
Ciernik24 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Jesli chodzi o immo to wszystko ok gaśnie chwile po włączeniu zaplonu, A wyskakuje błąd przeplywomierza konkretnie to niewiem bo to mechanik mi powiedzial.. Lepiej kupic nowy czy używany przeplywomierz ? Swiece wymieniane w sierpniu Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Ciernik24
House Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Używany, nowy kosztuje sporo a jesli diagnoza mechanika będzie błędna to mniej zaboli kieszeń.
Ciernik24 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jestem po wymianie filtra paliwa niby jazda lepsza bo juz nie czuje szarpania ale dalej troche slabsza jakby moc i odpalanie tez dalej tak samo niestety..podlaczylem dzisiaj komputer i wykazało mi nastepujące błędy:16825 - System Kontroli emisji z węglem aktywnym nieprawidłowy przepływ brak osprzętu/ nie związany ze sprzętem- BŁĄD SPORADYCZNY16486 - Przepływomierz- niskie napięcie brak osprzętu/ nie związany ze sprzętem- BŁĄD SPORADYCZNY16497 - Czujnik temperatury zasysanego powietrza wysokie napięcie brak osprzętu/ nie związany ze sprzętem- BŁĄD SPORADYCZNY czy ktos cos na ten temat wie czy ktos mial podobny problem ?
Rekomendowane odpowiedzi