jazek Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 WItam wszystkich serdecznie, jestem nowy na forum oraz swiezym posiadaczem a4 b5 z '95 - 1.8 125KM wersja z klimatronikiem. Mam problem ktory dotknal pewnie nie tylko mnie, otoz paruja mi szyby :/ Przypuszczam ze to moze byc wina filtru przeciwpylkowego ale za cholere nie wiem gdzie on sie znajduje ? Instrukcja jest po niemiecku(totalne nie zrozumienie) i nic takiego tam nie widze, nawet na obrazkach:/ Moglibyscie mi pomoc ? Pozdrawiam Marcin
adamq Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 http://www.filtron.com.pl/2005/katalog/instrukcje/1004k.pdf - tutaj jest instrukcja wymiany tego filtru. Wymiana filtra napewno nie zaszkodzi. Osuszacz powietrza w klimatroniku działa chyba tylko przy włączonej sprężarce.
jazek Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Opublikowano 10 Lutego 2007 Dzieki za szybka odpowiedz Hack ! Nie orientujesz sie moze czy mozna gdzies dostac instrukcje obslugi po ang badz w pl, chociaz do klimatronika ? Mam tu na mysli wersje "sciagalna", kiedy Mowisz o osuszaczu powietrza w klimatroniku przy wlaczonej sprezarce, zastanawiam sie po jakiemu to mowiac proscieje nie bardzo wiem co Masz na mysli, jestem totalnie zielony w tej kwestii Marcin
chudineze Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Kolego ale w pierwszej kolejności bym zapoznał sie z regulaminem i przywitał w dziale Newbie A tu masz namiar na instrukcję: http://rapidshare.de/files/35615740/Ksi__261___380_ka_serwisowa_Audi_A4.rar.html kiedy Mowisz o osuszaczu powietrza w klimatroniku przy wlaczonej sprezarce, zastanawiam sie po jakiemu to mowiac proscieje nie bardzo wiem co Masz na mysli, jestem totalnie zielony w tej kwestii Jeśli właczysz klimatyzacje to napewno nie zaparuja ci szyby bo działa własnie osuszacz powietrza przy wyłaczonej klimatyzacji to najczęstsza bolączka z parowaniem szyb
Rekomendowane odpowiedzi