lukaszooo Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Dają ci gwarancje na rok czasu bez limitu kilometrów i bez obowiązku posiadania stempla od autoryzowanego zakładu montującego turbo. Kilka turbin juz wymieniłem i nie mówił mi tego sąsiad szwagra.
wesz82 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Mi też nie mówił sąsiad szwagra bo on to w ogóle sie nie zna Na serio to raz puściłem turbo do aeb bez zalania olejem i powiem Ci ze nie zrobię tego więcej Nie będziemy się spinać,każdy zrobi jak uważa
kokojumbo123 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2015 Dzięki wszystkim za info. Na szczęście "mechanik" wysyłał turbo do regeneracji (sam się za nie nie brał). Poczytałem trochę o tym wszystkim. Wziąłem turbo na ostre pałowanie itd. później studzenie. Wszystko ok. Turbina jednak wydaje świst słyszalny (wcześniej w moim starym turbo nie było takiego czegoś). Czy to normalnie ten świst ? Nie za głośny, nie za cichy nie wiem jak inaczej opisać
kokojumbo123 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Opublikowano 13 Lutego 2016 Zle wywazona. Oddawaj na reklamacje. Oczywiscie miales racje. Niestety nie zdazylem nawet zareklamowac. Po 700 km (na trasie) siwy dym poszedl z rury. Dobrze ze samozaplonu nie bylo. Wymienione na gwarancji nic nie swiszczy
Rekomendowane odpowiedzi