sssV Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Panowie mam lampki pod fotelami, ktore nie swieca. Zarowki zmienilem i nic. Gdzie szukac przyczyny?
sssV Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 Drzwi tak, jedynie klapy mi nie pokazuje i tam tez swiatlo sie nie zapala, ale to odzielny temat. Czy moze nie? Dogrzebalem sie do skrzynki bezpiecznikow i sie okazuje, ze nie mam tam bezpiecznika a tylko 1 pin jest obsadzony. Czyli lampki mam ale w opcji nieswiecacej. Kurde dziwne to.
jacek70 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 W klapie to wina mikrowyłącznika w zamku. ( styk do czyszczenia) . Idź za wiązka od lampki pod fotelem . Dojdziesz prawdopodobnie do słupka i tam zobacz.
sssV Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jak widać pod fotelem instalacja jest. Iść za nią? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
wrclaguna Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ja bym sprawdził jeszcze kodowanie w KOMFORT 46Moze był zmieniany i ktos nie zakodował
sssV Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 A jakie ma być? Dodam, że mam fotele w pełnej elektryczne z pamięcią ustawień i składane el lusterka. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
wrclaguna Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 tu masz cały obszerny temathttp://a4-klub.pl/index.php?/topic/79296-lista-modulow-komfortu-z-opisem-funkcji/#entry1296992Adaptacja modułu komfortu 46Wariant modułu komfortu – ADAPTATION 10, kanał 61:0 – bez dodatkowego oświetlenia przestrzeni stóp, szyby tylnych drzwi w elektryce1 – bez dodatkowego oświetlenia przestrzeni stóp, szyby tylnych drzwi w korbach2 – dodatkowe oświetlenie stóp, szyby tylnych drzwi w elektryce3 – dodatkowe oświetlenie stóp, szyby tylnych drzwi w korbach
sssV Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2015 No i sie wyjasnilo, mam modul bez obslugi oswietlenia podlogi. Co jest dziwne zważywszy na fakt iz lampki sa. Za brak swiatla w bagazniku odpowiadal utleniony pin we wtyczce mikrostyku zamka. Juz dziala
slimaczek89rz Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 A ja mam inny problem. Mam moduł z końcówką BC, zakodowaną mam cyfrę 2 a mimo to nie mam podświetlania nóg.
wampir Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Nie świeci mi prawy tylne podświetlenie nog. Czasami jak sa otwarte drzwi i naciskam na pilocie to przy klikaniu zamka gdy alarm go otwiera przez ułamek sekundy lampa się zaświeci. Czasami jak otworze szybe do samego dolu az stuknie a potem zamkne drzwi i otworze to się swieci. Czy winne mogą być mikrostyki? Jeżeli tak to mogę prosić o opis i zdjęcia zebym nie uszkodził czegos przypadkiem bo kilka dni temu miałem naprawiane w tych dzwiach elektryczne otwieranie szyby.
Rekomendowane odpowiedzi