bobersky Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam. Kupiłem radio concert II i chciałem podłączyć wtyczki do mojej B6. Okazało sie, że mam tylko dwie (od zasilania oraz od przednich głosników). Reszty nie widać czyli od Fisa i tylnych głosników. Teraz moje pytanie. Ktoś wie któredy idą te przewody? Chcę dojść po nitce do kłębka, ale nie wiem skąd zacząć. Pozdrawiam.
kubix9417 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam, mogę się mylić ale przewody chyba idą lewą strona pod kierownicą, koło przekaźników w dół do progu.
bobersky Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 A jest to możliwe, że samochód wyjechał z fabryki bez tego wyposażenia? Bo w sumie subwoofera nie mam (ale myslałem ciągle, że poprzedni właściciel go sobie wyjął). Musze sprawdzić czy są tylne głośniki.
kubix9417 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Racja, znajomy ma a4 b7 i też nie posiada głośników tylnch oraz suba:)
bobersky Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 I wyjaśniło się. Wyjąłem lampkę z drzwi i zajrzałem kątem oka czy jest głośnik. Nie ma. Wstyd i hańba by samochód prestiżowej marki, za którego było nieźle zapłacić jako nowy nie miał w standardzie takiego wyposażenia.
januszm41 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 tak to wstyd, to tak samo jak wychodzily a6 4f w 2009-2011 z czerwonym wyswietlaczem miedzy zegarami. ku... to przeciez technika z lat -90
Rekomendowane odpowiedzi