Art_A4 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam. Potrzebuje zregenerować zaciski hamulcowe w mojej B5. Chciałbym załatwić to w jeden dzień roboczy. Czytałem kiedyś o firmie specjalizującej się w regeneracji właśnie z Krakowa, ale niestety nie pamiętam gdzie to było. Potrzebuje full serwis: regeneracja z demontażem i montażem. Podpowie ktoś ?
Adik Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 W Tarnowie jest firma specjalizująca się w tuningu i naprawie hamulcówwww.martinex.eu
Bomberr Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Tutaj masz kolego linka do gościa z Krakowa: http://www.gumtree.pl/a-mechanika-auto-skup-pomoc-drogowa/krakow/regeneracja-zaciskow-hamulcowych-+-krakow-ul-kmietowicza-3/1001316096690910474849209 Niestety nie jestem w stanie powiedzieć, jak dobrze regeneruje. Sam się pomału zbieram, aby u siebie zregenerować zaciski. Z tego co pamiętam, za samą robociznę biorą 100zł, do tego trzeba doliczyć koszt części jakie należy wymienić, plus ewentualnie koszt pomalowania zacisku.
wojtekf0 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 I jak panowie ktoś regenerował zaciski u tych z powyższego linka? Jakieś nowe polecane miejsca? Właśnie zbieram się do regeneracji tyłu i zastanawiałem się gdzie najlepiej w Krakowie.
czaki22 Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 a wyslij do deva z forum on to zawodowo robi nick devastations jezu ale kotlet
Rekomendowane odpowiedzi