lmatys Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Witam, mysle nad takimi...co sadzicie? A tak nawiasem, czym sie roznia felgi polerowane, od chromowanych? Nie wiem jak wygladaja takie felgi na A4 B6??? Moze lepsze takie same bez chromu? http://lukasz.murka.net/121_2.jpg http://lukasz.murka.net/121_3.jpg Pozdrawiam.
Jaro Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 jestem za polerowanymi, będą ładniej wyglądały. Różnica jest taka że polerowane będą lekko matowe (moim zdaniem łądnie to wygląda) a chrom jak chrom
lmatys Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Opublikowano 10 Lutego 2007 jestem za polerowanymi, będą ładniej wyglądały. Różnica jest taka że polerowane będą lekko matowe (moim zdaniem łądnie to wygląda) a chrom jak chrom ale te fotki co pokazalem...to jest chrom, czy polerka?;-). [ Dodano: 10-02-2007, 12:58 ] jestem za polerowanymi, będą ładniej wyglądały. Różnica jest taka że polerowane będą lekko matowe (moim zdaniem łądnie to wygląda) a chrom jak chrom kumpel mi wlasnie mowil ze polerowane trzeba ciagle czyscic bo matowieja...a znowu chromowane sa bardzo wrazliwe na ubytki... Przyznam ze miesiecznie robie min 2tys km...i na pewno felgi beda niezle dostawac po dupsku...wiec chyba lepiej kupic standardowe?;-)
Gość zdeniu Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 zgadza sie przy polerowanych caly czas ze szmata trza latać aby byly piekne chyba że prysnąć je bezbarwnym lakierem , ale to juz nie ma tego efektu
Gość rob Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 lepiej nie pchaj się w chrom czy w polerowane, bo przy takich przebiegach i tak nie będą ładnie wyglądały, no chyba, że masz dużo wolnego czasu
Lookier Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Bardzo piękne felgi. Na moje oko to są polerowane, co za tym idzie zdecydowanie ładniejsze od chromowanych i o wiele łatwiejsze w utrzymaniu. Są pasty do aluminium, które przy odrobinie dobrych chęci pozwolą Ci zachować je w nienagannym stanie.
pet3r Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 sa cudowne!! zalozylbym je nawet gdybym mial je co tydzien pucowac (no, cena tez ma znaczenie ).
Szewczenko7 Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 b.ładne felgi w B6 beda wygladaly bajecznie
Rekomendowane odpowiedzi