Bartekbula Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 siema mam problem z otworzeniem drzwi od kierowcy wiec otwieranie od środka, klamka stałą sie taka luzna i niewiem czy siadł mechanizm czy klamka czekam na jakieś sensowne podpowiedzi Pozdrawiam maniaków Audi
robitl Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 w sumie nie znam się na b8 może jest tam jakiś magiczny mechanizm elektryczny, ale może po prostu spadła ci linka od klamki?? zdejmij boczek i sprawdź.
r102 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 klamka na zewnatrz jest luzna czy w srodku?
mikemx Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Autorze, czy stało się to nagle? Miałeś wcześniej jakieś inne niepokojące objawy? U mnie jest problem z przednią klamką w drzwiach kierowcy. Przy próbie otwarcia z zewnątrz drzwi się otwierają lecz klamka zostaje w pozycji "wyciągniętej". Trzeba jej lekko pomóc żeby wróciła do pozycji "wciśniętej". Sam już nie wiem co z tym zrobić.
devilosek Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Najlepiej wymontować klamkę i boczek i zobaczyć co się stało tam jest prosty mechanizm ale nie ma co teoretyzowac Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi