mario1234321 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Siemka, wczoraj po umyciu auta na myjni zaczela mi mrugac prawa lampka od podswietlenia rejestracji , prawa tez migala raz na czas ale ustapilo, a w prawej wogole pradu nie ma, da rade to jakos naprawic?
jacek70 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Sprawdź czy nie ma wody w środku. Może jest i robi zwarcie.
mario1234321 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Planuje tylko odkręcić to wszystko to katorga tylko że zasilania wogole nie ma nawet przez chwilę. Tyle razy myłem auto i nic a tu nagle i to jeszcze myłem tylko dwie minuty na szybko Edytowane 22 Grudnia 2015 przez mario1234321
Luqe12 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 rozebranie obudowy klapy wcale nie jest takie straszne, najpierw kilka wkrętów i później same zatrzaski, ale lepiej rób w garażu bo przy takiej temperaturze jak teraz plastik jest bardzo kruchy. Jak zejdzie obudowa to masz dostęp do wszystkiego co potrzeba
Rekomendowane odpowiedzi