Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Mmi basic plus montaż aux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tego co się orientuję posiadam w mojej audicy system mmi basic plus (wyświetlacz mono z navi i zmieniarką cd)

Czy istnieje jakiś w miarę prosty i nie za drogi sposób żeby podłączyć auxa? Ewentualnie ktoś mógłby polecić jakiś dobry i pasujący emulator zmieniarki?

Opublikowano

Witam, z tego co się orientuję posiadam w mojej audicy system mmi basic plus (wyświetlacz mono z navi i zmieniarką cd)

Czy istnieje jakiś w miarę prosty i nie za drogi sposób żeby podłączyć auxa? Ewentualnie ktoś mógłby polecić jakiś dobry i pasujący emulator zmieniarki?

Kolego a masz w schowku złącze AMI? Jeśli tak to taki kabel ząłatwia Ci sprawe: http://allegro.pl/kabel-zlacze-ami-jack-3-5mm-audi-vw-skoda-navi-mmi-i5565112191.html

Opublikowano

@up

Niestety nie mam żadnego złącza ani w podłokietnku ani w schowku pasażera.

W dodatku jak zidentyfikować radio? Bo nigdzie nie mogę znaleźć jego nazwy. Mam nawigację + zmieniarke cd na 7 płyt z przyciskiem ESP.

Opublikowano

@up

Niestety nie mam żadnego złącza ani w podłokietnku ani w schowku pasażera.

W dodatku jak zidentyfikować radio? Bo nigdzie nie mogę znaleźć jego nazwy. Mam nawigację + zmieniarke cd na 7 płyt z przyciskiem ESP.

Jak masz takie coś http://www.menupolskie.pl/uploads/_CGSmartImage/img-12205f69ced9cce779f7f774d645b357.jpgto jest tak jak pisałeś mmi basic plus

Opublikowano

Tak tak, ja wiem, że mam mmi basic plus, tylko co to za radio ? chorus, symfony ? Czy jeszcze coś innego ? Bądź po prostu mmi basic plus ?