Dreju Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Witam. Mam pytanie dotyczące faktyczne stanu licznika mojej A4 (1996 r.). Czy można to sprawdzić jakoś za pomocą VAG- COM 504-1 (mam program i interfejs diagnostyczny). Jak to zrobić? Na liczniku mam przejechane ponad 270 tyś. i chciałbym się dowiedzieć czy faktycznie jest to prawda.
tomcio1600 Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Mam pytanie dotyczące faktyczne stanu licznika mojej A4 (1996 r.). Czy można to sprawdzić jakoś za pomocą VAG- COM 504-1 (mam program i interfejs diagnostyczny). Jak to zrobić? Na liczniku mam przejechane ponad 270 tyś. i chciałbym się dowiedzieć czy faktycznie jest to prawda. Nie jestem pewien ale ktos tu ostatnio pisał ze mozna to zrobic za pomoca Vag-Com 7ki. Wczesniejsze wersje nie maja takiej opcji.
Krystian1987 Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 w ASO za 150zł można sprawdzic dokladny stan licznika.
grzanek85 Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 W twoim roczniku napewno nie dopiero od 99 AJM AVG ale to też nie wszystkie i można ten przebieg też zmienić najlepiej zajrzeć do ASO i wydrukować historię serwisu
bertol Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 jezeli było auto serwisowane to napewno po nr .nadwozia w serwisie sprawdzisz. :shocked:pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi