Misio Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Nie wiem czy ten post powinno być w zawieszeniu czy w nadwoziu... Z racji że jak dla mnie jednak A4 jest dość nisko zawieszone (głównie jeżdżę Scenic, Kangoo, T4) myślę nad czymś w rodzaju sanek lub metalowej płyty osłonowej - by nie uszkodzić czegoś od spodu (silnik, skrzynia). Czy coś takiego już ktoś robił ?
iwadrian Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Pewnie idzie coś takiego dorezać, tylko, że musiało by być demontowalne. Nie wiem jakie masz zawieszenie i po czym jeżdzisz ale moja b6 na kołach 235/45/17 nigdy nigdzie nie zaryłem. nawet na wysokich angielskich hopkach.
Misio Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2015 1) poprzedni właściciel właśnie kiedyś zarył - wymiana plastikowych płyt podłogowych i pognieciona miska... 2) podejrzewam ze na drodze utwardzonej niczym nie zaryję 3) nie zawsze jeździ się po drogach utwardzonych... + jakieś krawężniki 4) że demontowalne to jasne, że można sobie samemu zrobić to też, pytałem tutaj czy ktoś coś takiego robił (do innych auta są takie elementy nawet fabryczne)
Enduro Grybów Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 spytaj kolegi Karpatka czy nie będzie kiedy robił do b6 obecnie robi do b5tek masz jego ogłoszenie w częściach do b5.
Rekomendowane odpowiedzi