Makale Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Jak to będzie wyglądało ? Mam zawieszenie pomału do wymiany nowe koła muszą poczekać. Nie będzie jakoś to śmiesznie wyglądać na 15" albo nie będzie za nisko ? Ma ktoś fotkę jak to wygląda na 15" i jak na 18" ?
Pioter_ Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć. Śmiesznie? Chyba nie. Dziwnie? Tak ... (Zdjęcie jest na felgach 16'') Na 18'' zdjęcia nie mam, ale na 19'' wygląda to całkiem fajnie Tak czy inaczej, odradzam te -30mm, bo na progach zwalniających już trzeba bardzo uważać... (Przynajmniej na tych nieco wyższych) Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Pioter_
Makale Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nie jest źle. Myślałem, że będzie gorzej. A ori 1BE i 1BV w b6 o ile są obniżone ?
Hugo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nie jest źle. Myślałem, że będzie gorzej. A ori 1BE i 1BV w b6 o ile są obniżone ?-20mm Tak czy inaczej, odradzam te -30mm, bo na progach zwalniających już trzeba bardzo uważać... (Przynajmniej na tych nieco wyższych) Przesadzasz chyba. Odradzanie nic nie daje raczej, patrząc ile osób już jeździ na pro kitach i chwalą je sobie. Raz mi się zdarzyło przytrzeć o próg i to z 4 osobami na pokładzie. Nie ma tragedii Jakbym miał wybierać pomiędzy Eibach, a S-line to bez zastanowienia wziąłbym te pierwsze
Rekomendowane odpowiedzi