pawelwor Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Witam, Nie ma żadnej rewelki, ale pochwalić się można Audi A4 Avant Quattro 98' 110KM 4x poduchy, 4x el. szyby el. lusterka + el. składanie brak alusów ;( prawa przednia lampa zgrzewana, co mnie... a na zespolone narazie $$ brak... i reszta standart...
grzes1150 Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 nawet nawet ten twój AFN. Idzie zima więc poznasz co to Quattro a zakup alufelg wraz z $$$ odłóż na wiosne W środku fajna kiera ale drewno jak dla nmie za jasne
rafalekx Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Witam kolejnego srebrnego AFNa w avancie z '98 roku :> No aluski koniecznie na wiosnę Najlepiej 17'', a swoja drogą mamy podobne furki nie licząc odcieniu drewna (ja też mam ale ciemniejsze), i foteliki mamy inne, no i Ty masz Q a ja nie Zmieniaj lampy przód na soczewkowe tak jak ja, potem xenon i do tego koniecznie alu na wiosnę i masz mega wypas autko
pawelwor Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Opublikowano 15 Listopada 2008 Na te drogi po których sie poruszam 17-tki się nie nadają, 16-tki max i tak będę szukał. No a lampy to priorytet
michu93 Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 rafalekx.... ten to ma pecha... niestety... słuchaj Rafał - jeśli każdemu kierowcy srebrnego avanta 1.9tdi AFN z 98roku bedziesz "narzucał" tok zmian w samochodzie na taki sam (i nie mówię tutaj tylko o kolejności) to twój biedny AFN-ik nigdy nie bedzie "ten jedyny"... nie to co pozostałych klubowiczy to tak na wesoło a teraz o samochodzie pawelwor'a masz całkiem fajny wypasik... tego 4 i tamtego 4 i el. składane lusterka... :] autko fajne, tym bardziej że dieselek i 17" na wiosne... sam się na 17" na wiosne zastanawiam pozdrawiam!
rafalekx Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 rafalekx.... ten to ma pecha... niestety... słuchaj Rafał - jeśli każdemu kierowcy srebrnego avanta 1.9tdi AFN z 98roku bedziesz "narzucał" tok zmian w samochodzie na taki sam (i nie mówię tutaj tylko o kolejności) to twój biedny AFN-ik nigdy nie bedzie "ten jedyny"... nie to co pozostałych klubowiczy to tak na wesoło sam mu zaproponowałeś to co ja Poza tym ja podpowiadam co poprawia urodę a w mojej główce pojawiają się kolejne pomysły Mój nie musi być "ten jedyny" A to że ludzie mają srebrne avanty to mnie bardzo cieszy A narzucam taki sam tok zmian bo sam je przechodziłem przynajmniej po części i wiem że zmiany jakie wprowadziłem poprawiły wygląd autka i to bardzo a uśmiech na twarzy mam każdego dnia jak patrze na moje autko. Kolejne zmiany to kwestia czasu i kasy :gwizdanie: ale nie rozumiem dlaczego "mam pecha"?
michu93 Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 a uśmiech na twarzy mam każdego dnia jak patrze na moje autko. w to nie wątpię ale nie rozumiem dlaczego "mam pecha"? chodziło mi tutaj o to, że nie wyróżniasz się z tłumu a tak na boku, już mam białe kierunki boczne zapraszam za oględzinki
rafalekx Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 chodziło mi tutaj o to, że nie wyróżniasz się z tłumu A ja słyszałem inne opinie :> szczególnie po założeniu xenonków a tak na boku, już mam białe kierunki boczne zapraszam za oględzinki hehe pozytywnie Juz się wyróżniasz w tłumie Żeby nie robić OT... Ładny srebrny avancik :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Wiem... szczególnie, że migacze mi świecą na biało :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Wiem... szczególnie, że migacze mi świecą na biało :gwizdanie: Migacze na biało? O co Ci chodzi? Bardzo ładny srebrny avancik :>
michu93 Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Tzn nie mogłem dostać żarówek pomarańczowych i dzień jeździłem z założonymi kloszami białymi bocznych migaczy a na drugi dzień kupiłem żarówki w ostrowie a srebrny avancik jest bardzo ładny
Rekomendowane odpowiedzi