Yacek Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Czy ktoś z Bydgoszczy, Inowrocławia, Włocławka, Torunia, Konina lub okolic posiada A4 B6 sedan AWX lub AVF z modyfikacją softu na około 160KM ? Planuję zakup takiego auta i jestem bardzo ciekaw jak to jeździ. gdyby sie znalazł ktoś chętny do przewiezienia mnie tym samochodem to byłbym bardzo wdzięczny.
lukaszr Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Popytaj w wątku spotowym: http://www.a4-klub.pl/smf/meetingi_bydgoskotorunskie-t20452.0.html
rumianko Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 jesli jeszcze zainteresowany to po inie pare smiga AWX i AVF na programach. jak co PW
nandoz Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Jak sie zrobi troche bezpieczniej (sucho na drodze) , zrobie pare filmików z przejazdów i wrzuce , to nie to samo co przejazd ,ale mniej wiecej widać czego sie spodziewac.pozdr.
Yacek Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 Jak sie zrobi troche bezpieczniej (sucho na drodze) , zrobie pare filmików z przejazdów i wrzuce , to nie to samo co przejazd ,ale mniej wiecej widać czego sie spodziewac.pozdr. Są już te filmiki ?
antonio Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Jak sie zrobi troche bezpieczniej (sucho na drodze) , zrobie pare filmików z przejazdów i wrzuce , to nie to samo co przejazd ,ale mniej wiecej widać czego sie spodziewac.pozdr. Są już te filmiki ? udaj się na regionalnego spota i ktoś Cię przewiezie
nandoz Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Jak sie zrobi troche bezpieczniej (sucho na drodze) , zrobie pare filmików z przejazdów i wrzuce , to nie to samo co przejazd ,ale mniej wiecej widać czego sie spodziewac.pozdr. Są już te filmiki ? Tak mam filmiki, moze wrzuce gdzies dzisiaj wieczorem , najpozniej jutro.pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi