cinu1.9tdi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 witam kupilem a4b5 1.9 110k mam nadzieje ze mi pomozecie, chodzi mi o swiatla dzienne kupilem audi z niemiec chlopaki zachaczyli dokladka zderzaka i przestaly swiecic kabel czarny jest przy minusie a czerwony zwiniety wiadomo jak podepne pod plus to sie pala, ale chodzi mi o to ze wczesniej jak sie odpalalo auto dzienne tez sie zapalaly, a jak sie gasilo i zamykalo auto to dzienne gasily sie dopiero po kilku sekundach ze mozna bylo dojsc do drzwi domu i sobie zgasly i teraz jakie przewody moge znalesc zeby sie podpiac? zalezy mi zeby gasly po kilku s od zamkniecia.
marcin_franz Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Musisz szukać drugiej części tego przewodu, bo pewnie idzie on do jakiegoś sterownika.
cinu1.9tdi Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 tak czerwony kabel idzie do 12v ktore jest dopiero po przekreceniu kluczyka jeszcze nie wiem gdzie podpiac muzze pogrzebac, podpiety mam pod + aku ale po zamknieciu auta po 10 s wylacza sie ale czasami wlacza spowrotem i chyba trzeba pod cos co prad jes tylko po kluczyku
Rekomendowane odpowiedzi