Dev Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam Pacjent to moja padaka, brak swiatla postojowego w lewej tylnej lampie. bezpieczniki ok reszta postojowek jest, stop tam gdzie nie ma lostojowego dziala. wiem ze to jak szukanie igly w stogu siana ale podpowiedzcie gdzie tego g.. szukac.
jacek70 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Kostka lampy - zacznij od niej. Potem wymień żarówkę na nową pomimo całego włókna. U mnie pomogło.
Dev Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nic z tego, nie ma prundu w kablu. jutro bede ruszał wiazke pod deska. tylko ktory to kabel
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 podaj plus bezpośrednio na wyjście z bezpiecznika
Arturoo Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) każdy postój jest na osobnym bezpieczniku (tam sprawdzałeś,czy masz prąd ?) jeśli nie to luknij z miernikiem : a ) jak jest to szukasz od tego miejsca w instalacji dalej b ) jak nie ma- to podaj plus na nóżkę ,z której powinien wychodzić (prawą) w stronę instalacji do lampy i sprawdź efekt Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Arturoo
horny devil Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Tyle że w b5 postoje są na pojedynczych bezpiecznikach tzn osobno jedna i druga strona ale razem przód tył. jeśli z przodu świecą oba to znaczy że na bezpieczniku jest napięce.
Dev Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 mało tego, minute po odpaleniu auta przestaje dzialac wentylator oraz kierunki
Arturoo Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Sorki ale...jakby 2,5 siedziało tam to bym uwierzył w takie cuda
Dev Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dobra, kierunki i nawiew działają, przekaznik wyzionął ducha. Pozostała sprawa braku lewego postoju....
Rekomendowane odpowiedzi