hektor1990dzn Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam z racji tego ze temat jest dobrze znany kazdemu posiadaczowi audi ulamal mi sie wczoraj trzpien klamki wiadomo ze da sie wymienic klamke cala lub tylko sam trzpien ale np co zrobic jesli posluszenstwa odmowila sprezynka i np nie mozemy takowej nabyc to jak sie wtedy ratowac? Druga sprawa jest taka ze wydaje mi sie ze jak naprawialem slizgi szyb to po zmontowaniu wszystkiego rygielki drzwi nie chowaja sie do konca zawsze te 0.5 1mm wystaje jak mozna temu zaradzic?? Niby rzeczy blache ale jakos psuja oko z gory dzieki za pomoc
misiek95 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 co zrobic jesli posluszenstwa odmowila sprezynka i np nie mozemy takowej nabyc na forum kolega sprzedaje nówki sztuki sprężynki, nie ma zadnego problemu z tym po zmontowaniu wszystkiego rygielki drzwi nie chowaja sie do konca prawdopodobnie za bardzo wsunąłeś boczek drzwi na dół
Magicbattle Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 jak by cos to mam sprezynki wyjete z klamek. co do rygla albo cos zle zalozyles albo wykrzywiony jest ten metalowy uchwyt rygla
Cpt.Ryan Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Moze kup caly plastik z głosniczkiem, klamka i sprezynka. Ja dalem za wszystko 15zl, male kombinerki, srubokret, 20minut roboty i zrobione
Rekomendowane odpowiedzi