ADZIO 1974 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam .Posiadam Audi a6 c5 98r 2,5Tdi . problem jest taki że po przyjeżdzie z pracy przy wiechaniu do garażu auto mi zgasło na biegu ( bardzo pomału wjeżdżałem ) na drugi dzień chciałem auto od palić zapaliło za 3 razem ale z tyłu z wydechu strasznie dymi i wkręca się na obroty do max 2700 , co może być ? mam taki skaner diagnostyczny który wykazał błąd 0226 Regulacja rozpoczęcia wtrysku moje pytanie o co to może chodzić czy pompa padła?
lotdin Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ja miałem podobne objawy ze nie chciał wkręcić się na obroty stawało gdzieś ok 3 później szlo. Raz się trochę poprawiło raz nie aż pompa padła.
ADZIO 1974 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Ja miałem podobne objawy ze nie chciał wkręcić się na obroty stawało gdzieś ok 3 później szlo. Raz się trochę poprawiło raz nie aż pompa padła. Tak po naprawie pompy wszystko ok był zatarty tłoczek w pompie ,do tego wymieniłem odmę i teraz autko chodzi jak marzenie.
lukasz51237 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Możliwe, że rozrząd Ci przeskoczył.
Rekomendowane odpowiedzi