Sajmoon Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Popatrz u siebie w mieście czy nie ma jakiś auto spa co zajmuje się detalingiem, u siebie w Poznaniu widziałem takie, które również malują punktowo właśnie takie rzeczy i nie ma śladu Jest u mnie car spa, ale nie wiem czy oni sie czegoś takiego podejmą musiałbym podjechac i zapytac.A jak nie to walne do Poznania Tego kto to zrobił znajdź,zabij,zakop a dekorów na imitacje drewna nie wymieniaj Ładny kolor Juz nie znajdę napewno... Własnie mi jakoś ta imitacja drewna podchodzi Yh no ok ;d Jak coś to mam te dekory na sprzedaż ale niekompletne ,brakuje mi LP i na deske wiec oddam za grosze ;p
Piotrek2602 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Opublikowano 10 Lutego 2016 Dekory to jedynie bym chciał kupić w komplecie bo później i tak nie kupie poszczególnych sztuk. Dzisiejszy prezent dla mojego Avancika , jak tylko zrobi się lepsza pogoda to będzie montaż Dzisiaj zakupiłem felgi do Audi. Są do odmalowania ale kosztowały dobre pieniądze
enczu Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Rolki takie jak moje, gwarantuje, że szybko się znudzą i będą za małe
Piotrek2602 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Opublikowano 10 Lutego 2016 narazie większych nie będzie (inne priorytety), może za jakiś czas
Rekomendowane odpowiedzi