tomek2803 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam forumowiczów, Dzisiaj kolega rodzyn889 odblokował mi zielone menu (gorąco polecam) W efekcie wgrałem polskie menu do MMI 2G od kolegi kubuswujo w znanym przez wszystkich podpiętym temacie. Polskie Menu śmiga świetnie w centralnym wyświetlaczu, nawigacji itd, ale w liczniku mam język niemiecki. Jak zmieniam język w MMI na angielski to w licznikach mam również angielski. Wracając do polskiego licznik mam po niemiecku. W zielonym menu > DIAG SETTINGS > LandCode> ustawione na język polski. Nie ma znaczenia w tym miejscu jaki język ustawiam. Czy to normalne, że liczniki są w języku niemieckim? Czy błędnie wgrało mi się spolszczenie z chomika od kolegi Kubuswujo.
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Przeciez PL nie robiłeś w liczniku 17
tomek2803 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 To czy mogę zmienić w prosty sposób jezyk w liczniku na eng., a w MMI zostawić polski? Jak wyglada procedura zmiany języka na polski w liczniku?
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 To czy mogę zmienić w prosty sposób jezyk w liczniku na eng., Tak kodowaniem VCDS Jak wyglada procedura zmiany języka na polski w liczniku? Nie ma takiej opcji
mieto3 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) To czy mogę zmienić w prosty sposób jezyk w liczniku na eng., Tak kodowaniem VCDS wlasnie chyba nie do konca sie da, Grzegorzu bo ustawienia w MMI sa jakby nadrzedne nad ustawieniami kodowania mialem podobny przypadek ze na polskim w MMI wskakiwal niemiecki w liczniku i nie szlo Vagiem tego przestawic wiec jestem tez ciekawy czy jakos da sie to zrobic !!! tomek2803, dnia 10 Sty 2016 - 10:35, napisał: Jak wyglada procedura zmiany języka na polski w liczniku? Nie ma takiej opcji a Polski na zegarach sie da jak sie wymieni je na poliftowe Edytowane 10 Stycznia 2016 przez mieto3
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 wszytko zalezy jaki mamy PL w MMI 07 control head 1
Rekomendowane odpowiedzi