Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to miała być ich strategia na wyścig, żeby dłużej jechać na twardych a tu kupa,

tak to w kwalifikacjach na miękkich byłby 6!!

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ehh kilka okrążeń więcej i byłoby inaczej.

albo wcześniejsza zmiana opon :cool1:

Opublikowano

O uwaga Zientarski zaraz naciśnie spację i sprawdzi internet z cyfrowego polsatu i powie jaką Robert karę dostał :polew:

Opublikowano

tak to w kwalifikacjach na miękkich byłby 6!!

Tylko że wtedy byłby w tej czołówce która miała kontakt i spadła daleeeeeko :) można teraz gdybać... trudno :wink4: Ważne że jakieś punkty są :good:

Opublikowano

Podobno BBC podało, że Kubica jechał z uszkodzonym dyfuzorem i dlatego szybciej zużywały się tylne opony w jego bolidzie. A uszkodził go Schumacher w zamieszaniu na początku wyścigu. Rzeczywiście podczas widoku z bolidu Suttila wydawało mi się, że coś tam dynda w Renault w okolicy światła.

Opublikowano

no to teraz nie pozostaje nic innego jak czekać aż endriu przyjdzie z prezentami, a potem patrzeć co to dokładnie tam się stało

Opublikowano

no to teraz nie pozostaje nic innego jak czekać aż endriu przyjdzie z prezentami, a potem patrzeć co to dokładnie tam się stało

:mysli:

Opublikowano

przynajmniej jest najlepszy czas okrążenia brawo kubiś :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

przynajmniej jest najlepszy czas okrążenia brawo kubiś :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Ale za to punktów się nie dostaje :tongue4:

Opublikowano

Z relacji Kubicy nie wynika aby miał z tyłu jakieś uszkodzenia:

http://www.f1.pl/Artykul.82+M54977981b3b.0.html

A czy Hamilton ma farta? Pewnie tak, ale nie zmienia to faktu, że ostatnie zwycięstwa odniósł w pełni zasłużenie.

Opublikowano

komentarz do wyścigu z sieci:

"walki i wyprzedzań było rzeczywiście nadspodziewanie dużo. Robert mówiąc o zbyt szybkim aucie myślał o zbyt małym docisku, przez co mieli problem z rozgrzaniem opon i utrzymaniem tej temperatury w czasie jazdy. W efekcie opony bardziej się ślizgały i przez to szybciej zużywały. Samochód który jest szybki na prostych niekoniecznie ma najszybsze czasy okrążeń. A na koniec ciekawostkę powiem -oglądałem cały wyścig z wyłączonym głosem -mówię wam rewelacja, żadnych bzdur, bajek i paplania o niczym przez cały czas. Jedyne co straciłem to rozmowy kierowców z kokpitu."

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Z relacji Kubicy nie wynika aby miał z tyłu jakieś uszkodzenia:

http://www.f1.pl/Artykul.82+M54977981b3b.0.html

A czy Hamilton ma farta? Pewnie tak, ale nie zmienia to faktu, że ostatnie zwycięstwa odniósł w pełni zasłużenie.

tylko czemu nie dostaje kar :naughty: święta krowa
Opublikowano

Bo jakby dostał to byłby rasizm :black::kox:

Opublikowano

Ja nie oceniam sposobu w jaki sędziowie traktują poszczególnych kierowców :cool1: Fory, jakie dają mu sędziowie też mnie wpieniają.

Ale patrząc obiektywnie, Hamilton jest jednym z niewielu kierowców tak bardzo prowokujących sytuacje na torze. To dzięki jego wyczynom możemy powiedzieć że coś się dzieje, że wyścig był ciekawy. On walczy jak mało kto :gwizdanie:

Pomijam GP Kanady, ale w poprzednim wyścigu ( i w wielu innych) to właśnie dzięki jego jeździe było ciekawie, naciskał do samego końca i dzięki temu wykorzystał sytuację i wygrał.

Czym byłaby F1 z kierowcami typu Webber, Button, Massa itp?

Wielu z Was nabija się tu z niego. Ja nie jestem gorącym fanem Hamiltona, ale pokażcie kierowcę, który tak zdecydowanie i skutecznie wyprzedza... :gwizdanie:

Pomijam Kubicę z oczywistych względów.[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 12:10_________________________________________________http://www.f1.pl/Artykul.82+M5c53ca49f39.0.html

No i znów pierdzielony Czarli Łajting skrzętnie pomija wybryki McLarena i Hamiltona :disgust:[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 12:18_________________________________________________17 lipca Kubica będzie w Poznaniu??? Prawda, czy w TVN Style pieprzą głupoty..?

Opublikowano

prawda, tez gdzies o tym czytalem.

Opublikowano
  • Autor
http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Robert-Kubica-na-torze-Poznan,wid,12351717,wiadomosc.html?ticaid=1a584[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 12:37_________________________________________________adams78 masz rację że jest wspaniałym kierowcą i ma talent i tu nie ma wątpliwości ALE
Opublikowano

GP Kanady 2010 do zassania:

05279925328172418473.png

downloadq.png

http://cramit.in/ngtu0b1z3mi1

"Przypominam, że upload jest przeznaczony dla osób, które nagrały sobie prywatnie wyścig na nagrywarkach z dyskiem twardym a nie mogą tych nagrań przenieść na komputer. W innym razie pobieranie materiału jest nielegalne." :gwizdanie:

Opublikowano

:mysli:

no i jest endriu

Opublikowano

lhESJ.jpg

Ey5Li.jpg

lkHWJ.jpg

lkPq9.jpg

lkUpr.jpg